Blog - i-macedonian.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Среќна Нова година 31 Dec 2009 | 08:20 pm

Блогпост кој го пишувам само за да посакам среќни новогодишни и божиќни празници на сите мои колеги блогери и зависници од интернет. Нека 2010тата ви биде исполнета со радост и мигови за паметење, мно...

I, Macedonian - едногодишен отчет 30 Dec 2009 | 06:48 pm

Подолго време интересна ми беше идејата за пишување свој блог. Често го посетував Блогерајот и некои македонски блогови на blogspot но се решив за свој блог пред само една година. Повод за тоа беше ес...

Македонски месеци 30 Dec 2009 | 01:54 am

Се ближи нова година, од пред некое време почнаа да делат календари па еве еден табеларен приказ на македонските изворни имиња и античките македонски имиња на месеците. Реден Број Стандардно име на ...

Сексуална лекција по демократија 28 Dec 2009 | 05:57 pm

1. Прекини да дркаш, сексај за трето дете! Владата на Република Македонија спроведува кампања инвестирај во иднината направи трето дете (А да им текнело да стават напомена дека ова не важи за педофил...

Протест во Солун! 26 Dec 2009 | 10:16 am

Повик за протест против грчкото вето Се повикуваат сите горди Македончиња на протест против грчкото вето на приемот на Македонија во ЕУ Протестот ќе се одржи на 02.01.2010 ( сабота) и секоја следна ...

Македонски блог директориуми 23 Dec 2009 | 06:04 pm

Во овој пост ви претставувам 6 македонски директориуми на блогови (два од нив и на сајтови) на којшто доколку сакате можете да ги пријавите вашите блогови и на тој начин да го подобрите вашиот Google ...

Facebook патриотизам 22 Dec 2009 | 07:11 am

Пред некој ден на Facebook ми стигна порака којашто идеше вака некако: Доколку сакате да помогнете Македонија да го зачува своето име и идентитет поканете ги вашите пријатели да се вклучат во групата....

Блогови за Историја 19 Dec 2009 | 08:20 pm

Во моменти како овие коа ни нудат муда за бубрези, некаква си подобра иднина во замена за нашето славно минато ви претставувам блогови за историја, историски документи и артефакти, археологија... Ако ...

Евроскептицизам ??? 13 Dec 2009 | 07:42 am

Појма немам од кој газ ги вадат тоа новите зборови: букефализам, антиквизација, евроскептицизам. Шо мислат тука ништо ние не знаеме и ќе не е.аваат со глупи кованици. Зборот евроскептицизам се состои ...

18+ Секс и Политика 11 Dec 2009 | 08:19 am

Бреј ќе заврши ли некад периодов на колективно онанирање на ЕУ... Ние ним безусловна љубов, тие нам среден прст. Мора некад да се пенетрира, па не сме више малолетни ко држава. Имаме и желба и могучно...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: