Blog - majkooo.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Хехе :)) 19 Dec 2009 | 01:47 am

Се вози некој човек по автопат, кога наеднаш се создава некаков метеж. После долго чекање во место, му приоѓа полицаец. - Добар ден! - Добар ден. Што се случува? - прашува човекот. - А бе, некој лудак...

илузии 22 Jul 2009 | 01:00 pm

Суштинските работи во животот, и во овој 21 век, остануваат надвор од доменот на зборовите, објаснувањето. Еднаш кога ќе се осудиме да објаснеме нешто суштинско, во истата таа секунда се’ добива...

Друг аспект на слободата 7 May 2009 | 10:30 am

Слободата е најскапоценото нешто. Ова не е некоја нова изјава, а уште помалку ретка. Можеби токму нејзината преголема употреба и злоупотреба е причина за губење на смислата и јачината. Можеб...

Будала без идентитет 24 Apr 2009 | 09:34 pm

Будаливе на блогерајот се множат побрзо од вируси! Како победија талибанциве, сите бедни нивни симпатизери, кои до вчера беа пикнати во ќош и се плашеа да излезат на бело видело свесни за сопствената ...

кармакараши 23 Apr 2009 | 08:34 pm

Остај тоа што полудел врвот на државата, батали, редно беше и тие да полудат од толку глупости на единица површина, туку и сите оние кои би требало да бидат некаков си авторитет, да застапуваат ...

Македонски ситни души 10 Apr 2009 | 10:04 pm

Или ние сме екстремно глупав народ или од петни жили се обидуваме да оставиме таков впечаток. Јас лично, би се кладела на првата варијанта. А дека сме ефтин, поефтин здравје! Тоа е факт, тука нема што...

Колумна 10 Apr 2009 | 01:48 am

Мали инквизитори Црквата претендира да води политика, додека државата претендира да стане црква. Владетелот на ова време сака да биде градител на цркви со парите на сите граѓани на Македонија, за да ...

ПРИЈАВА за кај Јанко 2 Apr 2009 | 12:03 am

Е, пошто Јанко и Латас шуруваат и се многу паметни двајцата, еве јас превземем иницијатива за да му ја збогатиме на Јанко наш емисијата и да му помогнеме на чоекот (пошто очигледно има недостаток од п...

Тrading future for past 31 Mar 2009 | 10:53 pm

Контрапункт Мегафоните од фиреровиот сокак Никола Гелевски Секој ден на владеењето на Груевски за Македонија значи тешка и неповратна историска регресија Јанко Јадибурек е најнепосредниот поттикну...

диктатурата на групите (или подобро да кажам, стадата?!?!??) 27 Mar 2009 | 11:53 pm

Некаде прочитав “Одењето во црква те прави верник колку што стоењето во гаража те прави кола“ и почна да ми се плачи....ова се однесува на сите верници, патриоти и самопрогласени интелектуалци кои р...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: