Blog - markiz.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Бон Тон - Добрите девојки 2 Dec 2009 | 02:53 pm

F                        G Има разни девојки F                         G                            C весели, дебели, паметни, добри и лоши F                         G секоја од нив ја носи F         ...

Паркети - Мало амортизерче 8 Aug 2009 | 09:47 am

A                D            E              A Не, и да ти дам цел свет јас знам D                E                       A и да ти дам златен трон во мојот храм D          ...

Дани - Никој како ти 16 Sep 2008 | 03:00 am

C Знаеш која сум и знаеш дека не сум сама G Gm не ми треба друг но знаеш како добро сакам B F имавме и ние сјајни мигови, јас и ти јас и ти C Е тоа беа времиња на слина љубов, страст и кризи G...

Т.Б. Трачери - Мама не ти дава 7 Jul 2008 | 10:51 am

H                 G#m  E            F# Мама не ти дава да си со мене H                 G#m  E            F# Мама не ти дава да си со мене H                C#m          D#          C#m имаш само шеснае...

Тоше Проески - Солзи прават златен прстен 2 Jun 2008 | 06:01 am

E       G#m     C#m   A               E Ќе ти кажам тајно една вистина E        G#m  C#m    A                 E ништо не е трајно па ни љубовта C#m         G#       Hm          C# оди не се враќај, ве...

Т.Б.Трачери - Ќе ме најдеш 3 May 2008 | 01:32 pm

H Ти добро знаеш дека сум стар D# и добро знаеш дека ме мразат G# но јас да знаеш ја сакам страста C# и најдобро е да се пазам C#m и пак ќе играш со мене G#m џабе е ова галама A                       ...

Драган Мијалковски - Кажи ми 23 Apr 2008 | 11:15 am

Cm           D#          Fm Со тажен лик и насолзени очи Cm                 G#                   G доаѓаш ти ко ветрот тих во моите ноќи Cm            D#                        Fm за п...

Т.Б. Трачери - Икона 20 Apr 2008 | 10:45 am

вовед: F#,Hm F#                              D#m         C# Ми велиш не си ни машко ни женско H        A#m        G#m         C# ми велиш не си ни човек ни Бог F#                          D#m  ...

Калиопи - Бато 11 Apr 2008 | 12:34 pm

Am                        G Закључај врата и сједи кад си ту, Am                       G не иди ночас јер нисам баш при сну, C                      Dm                   Dm E7 F  Am мало је мјеста и...

Маја Оџаклиевска - Не ме допирај 3 Apr 2008 | 12:37 pm

Те молам оди од мене со својте болки замини те сакам и проколнувам да те тешам не можам AmG Em   Am Те молам оди од мене G  E             Am повеќе не ти припаѓам F...

Recently parsed news:

Recent searches: