Blog - novajlijata.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Оваа што иде 31 Dec 2009 | 01:23 pm

Годината што ја означиле како 2009 за мене во суштина помина добро,можеби затоа што не очекував премногу.И во 2010 сакам пред се’ да бидеме здрави и насмеани.Да имаме работа која ќе сакаме да ја работ...

Љубов 27 Dec 2009 | 11:50 am

Дечкото на девојката и вели -Ајде мила да се земеме и задно да си живееме. -Добро е тоа што го предлагаш и да знаеш ми недостигаш само едно не ми е јасно како мислиш да не’ прехрануваш? -Мила,о...

Снегулка 19 Dec 2009 | 04:51 am

Додека снегот паѓа јас гледам во него додека снегот паѓа ти гледаш во мене додека снегот паѓа јас мислам што да кажам ако ме прашаш што мислам. Додека снегот паѓа ти ме прашаш што мислам додека г...

Цепење 6 Dec 2009 | 11:30 am

Откако кафето го испив и фарамата ја посеав решив надвор да излезам некое дрво да расцепам чист воздух да земам малку да се протегнам. Кога ја зедов секирата и високо замавнав нешто ко да насл...

40 години 30 Nov 2009 | 12:37 pm

На денешен ден,пред точно четириесет години,татко ми,купил десетина ќебапчиња ги дал на една медицинска сестра во породилно и ја замолил да ги однесе на родилката (име и презиме) која ноќеска родила с...

Директорот 27 Nov 2009 | 11:15 am

Седеше во новата фотеља врткајќи се лево-десно и размислуваше. Единствената фотеља во ова училиште во кое и самиот заврши основно образование сега беше негова.Средното го заврши во соседниот град.Вис...

Реалност 19 Nov 2009 | 06:33 am

Чудно колку ми е осетлив желудникот на непромислено кажани зборови. Штета што раката која бавно пишува сепак е побрза од него.

Долг живот 9 Nov 2009 | 01:03 pm

Многу одамна кога јас имав 13-14 години,во нашето место гостуваше Мики Јевремовиќ.Јас и уште двајца другари скокнавме преку отворениот прозорец,во салата и се измешавме во оние кои влегоа легално на в...

Енциклопедија Нова 19 Oct 2009 | 07:31 am

Овие академциве напишаа некаква енциклопедија,не знам што се случи со неа.Некои ја негираа,некои не ја признаваа,ќе ја палеа и што уште не... Јас ја симнав и ја поразгледав ама не го најдов тоа што г...

Знаењето е сила,а можеби и нешто плус 11 Oct 2009 | 09:27 am

Човек се учи додека е жив. Денес им ветив на децата дека вечерва ќе гледам ТВ со нив.И нели ветив,морав и да исполнам.Седиме (во лежечки став),далечинското во мои раце, не оти сум глава на семејствот...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: