Blogspot - djilat.blogspot.com - DJilat | Hanya Entri Terhangat Disini

Latest News:

Isteri Kelantan 19 Jun 2013 | 01:40 am

Aku, sekarang nie sudah bekerja di salah sebuah syarikat di negeri Kelantan. Tak perlu ku nyatakan namanya, takut nanti terbocorkan lak rahsianya. Memang dah lama sebenarnya nak aku menulis di laman n...

Anak Tiri 19 Jun 2013 | 01:36 am

Rini memang tidak boleh memejamkan matanya. Puas sudah dipujuk tapi kedua matanya masih lagi galak, langsung belum menunjukkan tanda-tanda ingin pejam. Sedikit pun tidak dirasakan keinginan untuk tidu...

Isteri Kesepian 19 Jun 2013 | 01:35 am

Kisahnya begini, aku adalah seorang usahawan yang telah dilantik untuk membekalkanalat-alat peralatan elektrik(rasanya tak perlu sebut apa benda untuk kebaikan aku dan dia.Dia adalah salah seorang dar...

Cinta 3 dimensi 19 Jun 2013 | 01:34 am

Azizah, Leman dan aku (Bob) adalah 3 orang sahabat karib. Kami bersahabat sejakdi Tingkatan 1 walaupun kami berasal dari kampung yang berlainan. Berkat usaha,kami lulus cemerlang di dalam peperiksaan ...

Dalam Office 19 Jun 2013 | 01:31 am

Nama i Anusha, 24, hometown kluang but skrg kerja kat lawyer firm kat JB, i nie boleh katakan slim mempunyai badan solid, belum ada bf. suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah...

Hari Gawai 19 Jun 2013 | 01:27 am

Nama aku nay (nick je ni).. umur aku baru je 17 tahun. Ni aku nak cerita pengalaman aku masa hari gawai baru2 ni. Aku ada sorang gf nama dia lynn.. dia ni baru je form 4. Aku suka lynn ni sebab dia ni...

Balasan dendam 19 Jun 2013 | 01:22 am

Lepas habis mengaji, aku masuk satu kolej di Lembah Kelang. Ramai la sttudent disitu yang kebanyakannya student yang tengah prepare nak masuk universiti, termasuk le aku. Selama ni aku tak de lah laya...

Pukau 19 Jun 2013 | 01:22 am

Aku bernama Suhaila. Aku adalah seorang gadis kampung yang dibesarkandalam suasana yang penuh dengan adat dan tata susila budaya timur.Ayah ku seorang Imam surau kampung manakala emak ku pula adalahse...

Abang dan Mimi 19 Jun 2013 | 01:19 am

Abang fikir apa tu?” Mimi tiba-tiba bertanya kepadaku. Aku tak sedar bila Mimi keluar dari biliknya.”Mana Amir? Dah tidur ke?”"Dah….sekejap aja dia dah tidur. Itu yang kadang-kadang tak tahan….” keluh...

Sara 19 Jun 2013 | 01:17 am

Cerita ini ialah satu kisah benar.Sungguhpun ia telah berlaku 8 tahun yang lalu,ia masih muncul dalam ingatan walaupun aku cuba melupakan- nya.Nama aku Azli,aku mempunyai seorang kawan bernama Adham y...

Related Keywords:

suami tumpangkan rakan sepejabat, cerita seks pengetua, cerita seks pak mat dan zu, mommy lyna eemas, seks cikgu niza, dr balbir singh nora, cerita seks pak mat dan su, cikgu suhaili, tidur tisu konek

Recently parsed news:

Recent searches: