Blogspot - ezmaliza.blogspot.com - e.Z.m.@.L.i.Z.@

Latest News:

Ezmaliza, the Mommy-To-Be. InsyaAllah! 17 Jul 2013 | 07:57 am

"Tahniah ye. Kalau ikut perkiraan dah 4 minggu kandungan awak ni", kata doktor Rohana. Hari Isnin baru-baru ni aku terpaksa ponteng kerja sebab aku rasa perut aku lain macam. Bukan rasa nak terbuang ...

Berbulan madu di Pulau Perhentian 16 Jul 2013 | 08:06 am

Assalamualaikum and Hello my lovely readers! :) Lama kot aku tangguh untuk update entry baru. Mohon ampun dan maaf sebab kesibukan melanda. Aku baru lepas pindah rumah dari rumah Mak kat Ampang ke ru...

|| Faeizma Wedding || 25 Mei 2013 - Majlis Kesyukuran dan Majlis Menyambut Menantu 13 Jun 2013 | 11:01 am

Assalamualaikum and Hello my lovely readers. Entry kali ni, aku malas nak taip panjang-panjang. Cukuplah baca caption saja. Okay, majlis sambut menantu atau majlis bertandang aku diadakan di rumah su...

|| Faeizma Wedding || 18 May 2013 - Walimatul Urus & Majlis Bersanding 11 Jun 2013 | 10:37 am

Assalamualaikum and Hello my lovely readers. Semalam aku dah update pasal entry Nikah, and today I would like to update about my Reception event. Alhamdulillah, setelah berhari-hari aku tak dapat tid...

|| Faeizma Wedding || 17 May 2013 - The Solemnization 10 Jun 2013 | 10:44 am

Assalamualaikum and Hello my lovely readers. Dah setel baca entry sebelum-sebelum ni? Okay, let's move on the next entry which is my solemnization part. Majlis akad nikah diadakan pada waktu lepas so...

|| Faeizma Wedding || Tudung dan Baju Nikah 7 Jun 2013 | 09:53 am

Assalamualaikum and hello my lovely readers! Kali ni aku nak update pulak pasal my outfit on my solemnization day! Sebenarnya aku teringin sangat nak pakai dress warna kuning cair macam air jagung tu...

|| Faeizma Wedding || Sesi Berinai & Majlis Khatam Al-Quran serta Tahlil Arwah 7 Jun 2013 | 08:01 am

 Assalamualaikum and hello my lovely readers. Syukur Alhamdulillah kali ini aku update blog bukan lagi sebagai gadis bujang tetapi sebagai isteri seseorang. Dua minggu ke'busy'an melanda dari sebelum...

|| Faeizma Wedding || De Hantaran 7 Jun 2013 | 07:54 am

Assalamualaikum and hello my lovely readers. Kalau semalam aku janji nak update entry pasal nikah. I think, I have to hold first sebab berpinau bijik mata nak pilih gambar. Kang berjela sampai ke sud...

DIY : Guestbook Wedding 30 Apr 2013 | 07:09 am

Assalamualaikum and Hello Readers. Pejam celik, pejam celik aku ada lebih kurang 2 minggu lagi nak jadi isteri orang. Walimah pon semakin hampir. Tapi kenapa belum berdegup kencang jantung ni? Mungki...

Pets : Ciko & Cici the Rabbits 12 Apr 2013 | 08:54 am

Assalamualaikum and Hello Readers. Since 1 April yang lepas, genap 5 tahun perkenalan antara aku dengan Faiz. Zaman bercinta sejak dari bangku matrikulasi tuuu... Jadi, baru-baru ni Faiz belikan 2 ek...

Related Keywords:

ezm

Recently parsed news:

Recent searches: