Blogspot - fizylollipop.blogspot.com - ✖ Fizy Lollipop™ ✖

Latest News:

Kursus PRA PERKAHWINAN 18 Oct 2011 | 06:56 pm

Salam, Bertemu kita pada ruangan kali ini,saya akan menceritakan serba sedikit tentang aktiviti yang telah saya hadiri pada hujung minggu yang lepas. Saya telah menghadiri suatu kursus pra perkahwina...

Facebook Love 24 Aug 2011 | 08:48 pm

lagu yang best yang dibawakan khas daripada seorang karyawan muda terkini..lagu paling hot di pasaran bursa malaysia..artis yang comel jugak..hehe :) syabas diucapkan kepada Najwa Latif tuan punya lag...

Kawan Sekelapa 23 Jul 2011 | 03:26 am

Nur Syarafina Binti Saiful Anuar ini adalah kawan baru saya yang mereng,sewel,giler2 dan sporting dengan saya..tetapi dia seorang yang baik hati, saya suka berkawan dengan dia ni..walaupun banyak cak...

dugaan menimpa 23 Jul 2011 | 02:30 am

pelbagai dugaan menimpa aku sejak kebelakangan ni..bermula excident sebanyak dua kali sepanjang 2 minggu dalam bulan ni..mula aku terjatuh sendiri di hadapan kfc teluk cempedak..habis calar belah kiri...

trial fishing at benteng 6 Jul 2011 | 11:01 pm

pada hari semalam bersamaan hari selasa ..aku bersama-sama adik aku ,kazen and member serumah aku pergi lah membuat percubaan memancing di benteng ,kuantan..first memancing bagi adik aku ni..selama do...

Part Timer at Hyatt Regency Club 28 Jun 2011 | 03:56 pm

salam kengkawan semua, kali ini aku nak bercerita sedikit tentang kerja aku buat pertama kali di hotel hyatt regency club,kuantan pahangaku masa mula-mula membawa diri ke sana disebabkan ada cousin...

Intro the new Band 27 Jun 2011 | 03:35 am

perkenalkan band abru gabungan anak buah adam af dan adam sendiri yang mengetuainya..mereka melangkah setapak ke hadapan dengan penuh semangat untuk perjuangkan bakat2 mereka dalam tarian dan nyanyian...

ello! ello! aku kembali kini... 21 Jun 2011 | 10:15 pm

ke hadapan kengkawan dan pengamal2 blogspot semua, hehe..before that, Assalamualaikum wbt kepada muslimin muslimat sekalian..aku yang bernama Hafizy Isa kini kembali untuk memeriahkan lagi suasana la...

akuindierock channel 15 Nov 2010 | 04:22 am

project suka suki aku.. korang sume boleh lawat channel youtube aku kt link ni.. http://www.youtube.com/akuindierock mostly video aku edit ni based on lirik dan juga picha2 yang merangkumi artis2 y...

walking around until 23:45 13 Nov 2010 | 10:06 am

hari ini, aku dan kawan aku si amy pergi berjalan dua orang di bandar kuantan..sejak pukul 3 lebih kami bertemu di berjaya megamall..kami pergi berjalan di sekitar mega ..dan si dia mengajak aku tengo...

Related Keywords:

banner kolej shahputra kuantan, kekurangan pensyarah komunikasi, hotlink ichannel lowyat, komunikasi dengan mural, obat-obat lipisin

Recently parsed news:

Recent searches: