Blogspot - pendi76.blogspot.com - aku punya blog

Latest News:

Salam... 6 Jul 2011 | 09:15 pm

Seperti rumah tinggal jek blog aku nih. Sunyi sepi jek. Maafkan aku blog, aku terlupa kehadiranmu. Aku akan mula menghias kembali rumah ini, insyaALlah...

Heppy Anniversary 4 my 2nd year of wedding 15 Dec 2009 | 10:09 pm

Haha, betui ke ntah tajuk entry aku kat ateh tu. Belasah jek laaaa. Asalkan lidah aku x tergeliat menyebutnya, mulut aku fasih menuturkannya also tinger aku sedap mendengarnya, kira halal la. Nak pedu...

Sambungan Lagik... 2 Jul 2009 | 03:05 am

Akhirnya kita bertemu kembali. Kat mana sambung aritu??? Opss ok malam time kan? Malam Time Malam yang cukup kutakuti akhirnya menjelma. Huhu, berdiri bulu roma aku, wa cakap u all. Tapi nak buat ca...

Sambungan ... 24 Jun 2009 | 04:38 am

Maap le teman ucapkan. Lama bebenor nak tunggu sambungan citer aku nih. Hehe, sapa suh follow. Kan dah nyesal. Ihik ihik... Ok, tanpa memanjangkan masa, aku sambung. Hmmm tang mana ek aku berenti ari...

Kesulitan 15 Jun 2009 | 04:32 am

Salam 4 all... Agak lama aku x update blog ni. Saja aku lengah┬▓kan. Biar org rindu dan tertunggu┬▓ apa citer aku selepas ini, dan lagi...dan lagi... So malam ni aku terpanggil menziarahi lama blog ak...

Long Jurney 13 May 2009 | 03:22 pm

Hari Ahad yang baru nih merupakan hari giler aku. Mana idaknye, aku menempuh satu perjalanan yang sangat lama. Giler x gile, hampir 18 jam aku berada di atas jalan. Bermula dari Melaka, rumah mentuaku...

TANGGUNGJAWAB 16 Apr 2009 | 04:15 pm

AlhamduliLLah arinih aku dah selesai menunaikan tanggungjawab seorang ayah terhadap anak yang berumur 5 bulan. Cucuk 3 serangkai untuk puteri tersayang itu telah selesai sebentar tadi. Mujur jugak put...

PRAKATA 16 Apr 2009 | 12:35 pm

Assalamu'alaikum. Dengan Nama ALlah yang maha pemurah lagi mengasihani aku memulakan blog ini. Mudah-mudahan aku tidak terpesong dari rahmat ALlah dan mampu untuk membawa blog ini kearah kebaikan duni...

NASI MINYAK 16 Apr 2009 | 12:34 pm

Arini aku dah plan nak ke Kedah. Sahabat aku, Pak Jan nak buat kenduri menyambut menantu kat umahnya. Ikutkan hati memang x sempat nak pegi. Keje melambak. Kena tunggu post lak tu. Tapi sebab nak jaga...

TRIMAS 16 Apr 2009 | 12:34 pm

Sebentar tadi Bro Cenangau dah bagi tutorial camne cara-cara nak mengindahkan lagi blog aku ni. Memang berbeza. Cam x caya jek tetiba blog aku nih berubah wajah menjadi cantik secantiknya. Gemar lak a...

Recently parsed news:

Recent searches: