Denik - melnicky.denik.cz - Mělnický deník - Moje Mělnicko

Latest News:

Dvě neratovické školky v září neotevřou. Azbest musí pryč 27 Aug 2013 | 06:28 pm

Neratovice - Děti, kterým opravy zabránily navštěvovat školky Čtyřlístek a U Rybiček, budou v září chodit do některé z dalších pěti školek v Neratovicích.

Kamerové systémy pomáhají strážníkům i policistům 27 Aug 2013 | 12:02 pm

Mělnicko – Kamerové systémy, které pomáhají strážníkům i policistům při práci, stojí města dost peněz. Snaží se mít stále více kamer, nákladný je i jejich provoz a stálá údržba. Prý se to ale vyplácí.

Cítovským dětem loučení s prázdninami déšť nezkazil 25 Aug 2013 | 11:17 pm

Cítov - Deštivé počasí včera děti od Kouzelné diskotéky na cítovském koupališti neodradilo. S prázdninami se sice loučily v pláštěnkách a pod deštníky, vůbec jim to ale nevadilo. V suchu pod stanem sl...

Mělník zaplatí za ochranu před velkou vodou až milion ročně 25 Aug 2013 | 11:24 am

Mělník - Údržba protipovodňové hráze nebude levná. Před velkou vodou prý ovšem ochrání území v hodnotě zhruba půl miliardy.

Zhrzený nápadník chtěl s nožem v ruce dívku přimět k sexu 24 Aug 2013 | 05:26 pm

Mělník – Zklamaný nápadník napadl na sídlišti v mělnické Sportovní ulici v letním odpoledni svou bývalou lásku. Čtyřiadvacetiletý muž devatenáctileté ženě před hlavním vchodem panelového domu nejdříve...

Na Hrombabě čekají i tři ohaři a jorkšírský teriér 24 Aug 2013 | 02:34 pm

Kralupy - Mezi skoro dvaceti psy, kteří jsou doma v kralupském útulku Lesan na Hrombabě, je většina voříšků. A mezi nimi i pár psů s papíry.Podle provozovatelky útulku Lenky Kolkové mezi ně patří např...

Pavel Choc svá zvířata před velkou vodou zachránil 23 Aug 2013 | 01:02 pm

Kozárovice – Už když začala stoupat voda, věděl, že ze svůj dům v zálezlické části Kozárovice neopustí. Přestože si pamatoval, jak ho při velké vodě před jedenácti lety o půlnoci bosého zachraňoval vr...

V zálezlické sbírce Od lidí pro lidi už jsou dva miliony korun 22 Aug 2013 | 08:47 pm

Zálezlice - Zálezlice a Kozárovice dva a půl měsíce po velké vodě: každý, kdo měl vodu v domácnosti, dostane bez stovky šestašedesát tisíc korun.

Koupaliště na závěr prázdnin roztančí Lety mimo nebo 5kg 22 Aug 2013 | 08:45 pm

Neratovice – Závěr prázdnin ve městě zpestří jednodenní hudební akce s názvem Letní společná koupel, která navazuje na dříve tradiční festival Žízeň.

Domácnosti mají šanci získat peníze na kotle 22 Aug 2013 | 08:01 pm

Mělnicko - O takzvané kotlíkové dotace se už zajímalo více než třináct set lidí. Na moderní tepelné zdroje je připraveno čtyřicet milionů korun.

Recently parsed news:

Recent searches: