Denik - novojicinsky.denik.cz - Novojičínský deník - Moje Novojičínsko

Latest News:

Růžová zahrada v Novém Jičíně? Brzká budoucnost zanedbaného lesoparku 27 Aug 2013 | 05:39 pm

Nový Jičín - Nikoliv natáčení známého seriálu, ale opravdové růžové zahrady by se mělo brzy dočkat město Nový Jičín. Tisíce květin nahradí neudržovaný lesopark Hückelových zahrad na Skalkách.

Největším trhákem pouti byl starodávný jarmark 27 Aug 2013 | 02:25 pm

Kopřivnice - „Tohle je pravá pouť. Vidět řemeslo je mnohem lepší než kolotoče a tržnice . Tahle akce by měla být častěji."Tyto a podobné věty byly slyšet na starodávném jarmarku v Kopřivnici.

Na Radhošť se vrátilo opravené sousoší svatých Cyrila a Metoděje 27 Aug 2013 | 11:31 am

Frenštát pod Radhoštěm - Na vrchol Radhoště se v pondělí vrátilo opravené bronzové sousoší svatých Cyrila a Metoděje, které v místě stojí od roku 1931. 

Hotel Praha má provozovatele 26 Aug 2013 | 03:43 pm

Nový Jičín - Vedení Nového Jičína vybralo nového pronajímatele Hotelu Praha. Kdysi vyhlášenou zastávku návštěvníků města dostal hoteliér na devět let a otevřít hodlá na začátku listopadu.

Krajské peníze pomůžou zvelebit Novojičínsko 26 Aug 2013 | 09:30 am

Novojičínsko - Miliony korun míří z krajské pokladny do novojičínského školství, silnic, zdravotnictví i do sociální oblasti. Informovali o tom krajští radní na svém výjezdním zasedání v Novém Jičíně.

Máme důvod každý den zvednout zadek a jít něco dělat, říká mladá farmářka. 25 Aug 2013 | 10:33 am

Kopřivnice - Dnešní oblíbený díl seriálu Farma ve městě jsme pojali netradičně a to formou rozhovoru s Janou Stránskou, která se s vámi čtenáři dělí o své zážitky z chovu zvířat v rodinném domku v Kop...

Senioři i letos zamíří do příborské muzejní školy 25 Aug 2013 | 10:26 am

Příbor - Nejen senioři se mohou i tento rok těšit na akci Muzea Novojičínska v Příboře, kde bude od listopadu probíhat Muzejní škola (nejen) pro seniory. Přihlášky na oblíbenou akci lze posílat do 2. ...

Den na farmě? To je práce od rána až do večera 24 Aug 2013 | 08:03 am

Region - Mladí manželé Jana a Michal Stránští z Kopřivnice ještě nedávno pěstovali, jako mnoho lidí, doma na parapetu bylinky nebo chilli papričky. Jejich život se však během loňského roku dosti razan...

Modernizace centrálního zásobování teplem začne v říjnu 23 Aug 2013 | 05:00 pm

Kopřivnice - Město Kopřivnice je už jen krok od realizace modernizace tamního centrálního zásobování teplem. V polovině týdne podepsali zástupci společnosti TEPLO Kopřivnice smlouvu s dodavatelem.

Střední školy čekají změny 23 Aug 2013 | 11:55 am

Odry, Vítkov - Školství v Moravskoslezském kraji prochází postupnou transformací. Nyní se změny dotknou středních škol v Odrách a ve Vítkově-Podhradí.

Recently parsed news:

Recent searches: