Edu - vfb.uklo.edu.mk

General Information:

Latest News:

Порака од деканот 23 Feb 2010 | 04:11 am

ДОБРЕДОЈДОВТЕ Со големо задоволство сакам да ја поздравам Вашата одлука, што ја донесовте да го продолжите вашето образование на Ветеринарниот факултет во Битола. Како идни Доктори по ветеринарна мед...

Порака од деканот 22 Feb 2010 | 08:11 pm

ДОБРЕДОЈДОВТЕ Со големо задоволство сакам да ја поздравам Вашата одлука, што ја донесовте да го продолжите вашето образование на Ветеринарниот факултет во Битола. Како идни Доктори по ветеринарна мед...

Recently parsed news:

Recent searches: