El-ahnaf - el-ahnaf.net

General Information:

Latest News:

Shkaqet të cilat pengojnë në të besuarit ahiretit (botës tjetër) sipas Imam Maturidiut 1 Jul 2013 | 10:23 pm

Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE Dr. Mehmet Mallkoç Myfti i krahinës Pylmyr Individi, familja, shoqëria dhe gjithë njerëzimi lumturin, gëzimin dhe kënaqësinë e vërtetë mund ta arr...

Intervist me Shejh Abdu’l-Fettah Ebu Gudden 19 Jun 2013 | 12:31 pm

Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE Intervista e Prof. Dr. Mehmet Gormezit me Shejh Abdu’l-Fettah Ebu Gudden në lidhje me Sunnetin dhe Hadithin M. GORMEZ: Im zotëri intervistën të cil...

VERA 2013 11 Jun 2013 | 07:13 pm

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE TURNIRI I FUTBOLLIT “VERA 2013” Mbështetur në përvojën tashmë disa vjeçare të organizimit të aktivitetve sportive me qëllim të promovimit të...

10 VJET PËR ALLAHUN,10 VJET PËR JU! 20 May 2013 | 04:42 am

Normal 0 21 false false false EN-US X-NONE AR-SA Mbrëmë më 18 maj 2013, e shtunë, nën moton “10 vjet për Allahun, 10 vjet për ju” Forumi i të Rinjve Muslimanë shënoi 10 vjetorin e themelimit ...

Vizitë e Kryetarit të Komunës së Gostivarit, Prof. Dr. Rufi Osmanit selisë së Forumit të Rinjve Muslimanë 31 Mar 2013 | 06:53 pm

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Të premten e 29 marsit, selinë e Forumit të të Rinjve Muslimanë në qytetin e St. Gallenit të Zvicrës e vizitoi kryetari i Komunës së Gostivar...

Përurimi i blerjes së objektit të FRM-së 8 Mar 2013 | 03:53 am

Normal 0 false 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE 2 Mars i vitit 2013, do të mbetet si ditë e shënuar për Forumin e të Rinjve Muslimanë, që hodhi një hap gjigjant drejt konsolidimit të...

Rëndësia e sistemit të mendimit të Imam Maturidiut 1 Mar 2013 | 06:59 pm

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Muin Sulejmani Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Imam Ma...

Ndërroi jetë Dijetari - Fekihu shqiptar Vehbi Sulejman Gavoçi 20 Feb 2013 | 05:50 pm

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Në orët e para të mbrëmjes së 19 shkurtit 2013, ndërroi jetë në Emiratet e Bashkuara Arabe, dijetari i madh islam...

Turniri i Futbollit ¨Dimri 2013¨ 5 Feb 2013 | 08:06 pm

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE I lëvduar qoftë Allahu përjetë, meritor i vetëm i falënderimit dhe lëvdimit të vërtetë, që nga asgjëja gjithçkaje i dhuroi jetë, që krijoi nj...

Influenca e Imam Ebu Hanifes në Kelâm 18 Jan 2013 | 01:40 am

Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Influenca e Imam Ebu Hanifes në Shkencën e Besimit Islam Normal 0 21 false false false DE-CH X-NONE X-NONE Arif Xhoshkun Shkenca e...

Recently parsed news:

Recent searches: