Futur - futur.hu - Futur.hu - A jövő itt kezdődik!

Latest News:

McConnel Robocut – távirányítós fűnyírószörny kemény terepre 24 Sep 2011 | 12:58 am

A Robocut 55 fokos domboldalban is vígan aprítja a zöldséget, de akármilyen összevissza, mostoha terepen, árokszélen, faluvégen lekapja a gazt.

LockCircle – csúcsminőségű DSLR vázsapka alumínium tömbből 19 Sep 2011 | 03:25 pm

Ha DSLR fényképezőgépünket objektív nélkül tároljuk, hurcoljuk, akkor szükség van rá egy sapkára, ami a szenzort védi. Ez alapesetben általában egy komoly pár százforintos tétel.

Swarm nyeregcső bilincs sportos sörivóknak 18 Apr 2011 | 09:19 am

A NECTAR és ELIXIR elnevezésű termékek nagyon egyszerű recept alapján készültek: a srácok csak keresztezték két örömforrásukat, így született meg a sörnyitóként is funkcionáló nyeregcső bilincs.

Retro kvarcjátékok online reinkarnációja 5 Apr 2011 | 12:31 am

Biztos mindenkinek volt élménye testközelből nyomkodni, cecergetni valamilyen hasonló játékot, a tetris volt ugye az alap, de például nekem is volt a klasszikus három sávos autóversenyzős móka.

Hírességek miniatűr papír modelljei 28 Mar 2011 | 11:49 pm

Az orosz dizájnerek együttműködésével alapult ’people too’ csoport félelmetesen precíz papír miniatúrákkal jelenít meg híres embereket, közismert eseményeket és történelmi pillanatokat.

ROGUE VX-TURBINE – szuperszonikus nyaklánc 26 Mar 2011 | 01:05 am

A VX-TURBINE fityegő egy teljes mértékig funkcionális, 30 alkatrészből összeállított turbina.

The Saline Airstream – sűrített levegős rekorder 23 Mar 2011 | 11:15 pm

Az öt francia tervezőt egyesítő csapat kifejezetten a Les Triplettes de Bonneville nevű sebesség-rekord hajhászó eseményre készítette ezt a járgányt.

Time-lapse fotózás – ahogy a profik csinálják 22 Mar 2011 | 08:14 am

A time-lapse-nek nevezett fotózás egy olyan technikát takar, amikor az elkészített képkockák felvételi sebessége sokkal lassabb, mint a lejátszottaké, így látványosan lehet szemléltetni az idő múlását...

Fényfestett városi WiFi térkép 13 Mar 2011 | 06:54 am

Modern életünk egyik legmeghatározóbb vezeték nélküli technológiája a WiFi. Ez a láthatatlan adatfolyam egy nagyvárosi környezetben valósággal körbevesz bennünket, szinte úszunk a térerőben, de ezt ne...

A valaha látott legélethűbb virtuális képsorok 28 Feb 2011 | 05:47 am

A The Third & The Seventh után újabb lélegzetelállító produktum született Silestone: "Above everything else" néven.

Related Keywords:

bmw vision, pilótaóra, salin airstream, wifi térkép, ragadozónak születtek, bmw vision efficient dynamics, wifiterkep, kvarcátékok, ipod művész

Recently parsed news:

Recent searches: