Gov - e-dnevnik.mon.gov.mk - Е-Дневник

Latest News:

Известување 25 Jun 2013 | 08:56 pm

Почитувани Наставници, Ве известуваме дека внесувањето на оцени во Е-Дневник системот е оневозможено. Со почит, Министерство за Образование и Наука

Известување за сите наставници 18 Jun 2013 | 12:31 am

Почитувани наставници, Ве известуваме дека крајниот рок за Комплетно пополнување на Електронскиот дневник е понеделник 24 Јуни 2013 година. Со почит, Министерство за Образование и Наука

Соопштение за класните раководители 11 Jun 2013 | 07:57 pm

Почитувани наставници, Ве известуваме дека можете да креирате свидетелства на Македонски и албански јазик преку Е-Дневник за учебната 2012/2013 година. Класните раководители претходно треба да ги им...

Соопштение за основните училишта 15 May 2013 | 09:12 pm

Почитувани наставници, Ве известуваме дека е додадена нова функционалност за запишување на Постигнувањата на учениците која е достапна за сите наставници кои се класни раководители во прво, второ или...

Соопштение за основните училишта 30 Apr 2013 | 06:24 pm

Почитувани наставници, Ве известуваме дека во Електронскиот дневник за основно образование се имплементирани страниците Дополнителна настава и друга помош и Додатна и консултативна настава. На овие ...

Известување за средните училишта 26 Apr 2013 | 06:22 pm

Почитувани наставници, Ве известуваме дека во Електронскиот дневник за средно образование се имплементирани страниците Дополнителна настава и друга помош и Додатна и консултативна настава. На овие с...

Известување 25 Jan 2013 | 01:39 pm

Почитувани корисници на Е-Дневник, Ве известуваме дека поради надградба на Е-Дневник во текот на денешниот ден (25.01.2013 год.) можни се проблеми со најава и/или користење на Е-Дневник, а откако ист...

Известување 23 Jan 2013 | 05:57 pm

Почитувани корисници на Е-Дневник, Ве известуваме дека од почетокот на второто полугодие во тековната учебна (2012/2013) година, Е-Дневник може да се користи и на Турски јазик. Доколку сакате да го ...

ИЗВЕСТУВАЊЕ – Септември 2012 26 Sep 2012 | 07:05 pm

Почитувани, Министерството за образование и наука ве известува дека наставните планови за основно образование, гимназиско, средно музичко и уметничко образование во ЕМИС системот, се префлени во нова...

КРЕИРАЊЕ НА СВИДЕТЕЛСТВО 21 Jun 2012 | 01:35 am

Почитувани корисници на Е-Дневник, Ве известуваме дека е достапна новата функционалност за креирање на свидетелствo. Доколку сте регистрирани како наставник во Е-Дневник тогаш имате пристап до свидe...

Recently parsed news:

Recent searches: