Mconet - dubai.mconet.hu

General Information:

Latest News:

A Dubailand-i kalandpark még ebben az évben megnyithatja kapuit 21 Aug 2013 | 10:45 am

Jó úton haladnak a munkák ahhoz, hogy még ez év végén akár már látogatókat is fogadhasson a Dubailand területén épülő IMG Worlds of Adventure kalandpark.

A Dubai International Airport repülőtér történelmi rekordot ért el 7 Aug 2013 | 10:47 am

Átlépte a 32 millió főt a Dubai International Airport repülőtér utasforgalma az év első felében, ezzel pedig soha nem tapasztalt rekordot ért el a légikikötő.

Khalaf Al Habtoor a Mitsubishi Motors elnökével találkozott 31 Jul 2013 | 10:11 am

Az Al Habtoor Group elnöke a ramadán havi böjt zár óvacsoráján fogadta Osamu Masuko-t, a japán Mitsubishi Motors elnökét.

Dubai befektetők segítik a Sólyom Hungarian Airways-t 26 Jul 2013 | 05:03 pm

Vágó József, a Sólyom Hungarian Airways Kft. vezérigazgatója  hangsúlyozta, hogy a hamarosan induló Sólyom Magyar Légitársaság  finanszírozási keretét ománi és arab emírségekbeli, dubai befektetők hos...

Dubai újabb csodája: épül a világ első vízalatti szállodája 19 Jul 2013 | 10:24 am

Dubai már eddig is otthont adott a világ legszebb és legkülönlegesebb épületeinek, hamarosan azonban bővül a paletta: vízalatti szállodát építenek.

Dubai-ban épülhet meg a világ legmagasabb kereskedelmi tornya 17 Jul 2013 | 10:22 am

Számtalan rekordja mellett egy újabbal bővülhet Dubai repertoárja: néhány éven belül felépülhet a világ legmagasabb kereskedelmi toronyháza.

Új ösztöndíj-program keretében az arab országokból is várnak diákokat 10 Jul 2013 | 10:58 pm

Fiatal tanulókat, diákokat várnak a Független Államok Közösségéből és az arab országokból, például Jordániából, Egyiptomból, Libanonból is az új ösztöndíj program megvalósulása miatt, melyet a Kormány...

Khalaf Al Habtoor 10 millió egyiptomi fontot adományozott Egyiptom megsegítéséért 10 Jul 2013 | 10:48 am

A Support Egypt (Támogassuk Egyiptomot) alap javára adományozott 10 millió egyiptomi fontot Khalaf Al Habtoor, az Al Habtoor Group elnöke.

Dubai új világrekordja: hamarosan nyit a leghosszabb beltéri szélcsatorna 3 Jul 2013 | 10:37 am

Új világrekord kapujában áll Dubai, augusztusban ugyanis megnyitják a Föld leghosszabb beltéri szélcsatornáját az Inflight Dubai részeként.

Az Al Habtoor Motors megállapodást kötött a kínai Chery autógyárral 26 Jun 2013 | 10:27 am

Stratégiai megállapodást kötött egymással az Al Habtoor Group egyik leányvállalata, az Al Habtoor Motors, valamint Kína egyik legnagyobb autógyártója, a Chery.

Related Keywords:

Fix tv, mconet, fixtv, utazási iroda san francisco sky & drive, utazási iroda san francisko sky & drive, fix tv online, fixtv.hu, átvételi elismervény minta, zenit tv, b travel siófok

Recently parsed news:

Recent searches: