Mconet - heviz.mconet.biz

General Information:

Latest News:

Kínai videóklipet forgattak Hévízen 12 Aug 2013 | 03:00 pm

Egy kínai pop számhoz készítettek vidóklipet Hévízen. Két éves előkészületi munka előzte meg a forgatást. Hévíz különleges helyszínei kerülnek a vidóba.

Hévíz jó helyen áll a versenyben 12 Jul 2013 | 09:06 pm

Zsűrizték Hévíz látványosságát a hazai virágos városok versenyében. Egyenlőre eredmény nincs, de az biztos, hogy nagyon jó helyen szerepel jelenleg.

A buszhálózatot fejlesztik Hévízen 17 Jun 2013 | 10:01 pm

Buszközlekedési fejlesztés indul Hévízen és térségében, a fejlesztésbe bevontak még 4 környékbeli települést is. A buszhálózat fejlesztése teljesen meg fogja változtatni Hévíz színvonalát.

Nagyobb lesz a forgalom a reptéren Hévízen 25 Mar 2013 | 09:29 am

Tovább fog nőni a Hévíz-Balaton Airport forgalma az elkövetkező időszakban, mert két új orosz charterjáratot is üzemeltetni fognak.

Új technikával fűtik a lépcsőket Hévízen 18 Jan 2013 | 05:26 pm

A Hévíz önkormányzatának saját beruházásaként felújított belvárosi lépcsősor fűtéséről a szállodákból elfolyó termálvíz gondoskodik.

Török beruházók tárgyaltak Hévízen 21 Oct 2012 | 11:08 pm

A napokban török beruházók érkeztek Hévízre olyan üzleti kapcsolatok kezdeményezése céljából, mely mindkét fél számára előnyös lehet.

Hévíz lett Magyarország legkedveltebb vidéki városa 28 Aug 2012 | 05:50 pm

Közel egymillió vendégéjszakát töltöttek el a vendégek Hévízen az elmúlt év során. Ez azt jelenti, hogy a fürdőváros Magyarország legnépszerűbb vidéki települése lett.

Sportcélú fejlesztéseket valósítanak meg Hévíz városában 25 Jul 2012 | 09:33 pm

Az infrastruktúra fejlesztése céljából indulnak beruházások pályázati támogatásokkal Hévízen. A program részeként korszerű, az európai színvonalnak megfelelő sportlétesítmények kialakítására is sor ke...

Gyalogos átkelő könnyíti meg a közlekedést a hévízi Ady utcában 26 Jun 2012 | 05:47 pm

Biztonságosabbá vált az Ady Endre utcában a gyalogosközlekedés, június közepére ugyanis új gyalogátkelőhely készült el. A csaknem 12 millió forintos beruházással a város egy régi problémájára sikerült...

A szórakozás jegyében telik a pünkösdi hétvége Hévízen 22 May 2012 | 10:36 pm

Négynapos programsorozattal várja vendégeit Hévíz a pünkösdi hétvégén. A Pünkösdi vigasságok és gyermeknap elnevezésű rendezvénynek a Deák tér ad otthont.

Related Keywords:

groom wedding speeches, jenny elvers fick, flex belt, uk warez, mconet, jarai zsigmond, karikás szoboszló, isj deva, hatem ibn battuta

Recently parsed news:

Recent searches: