Nazende - nazende.com - Nazende

Latest News:

Çileğin faydaları 20 Aug 2013 | 08:22 pm

Bünyesinde bulunan yüksek miktardaki C vitamini ve antioksidan özelliği sayesinde birçok hastalığa iyi gelen çileğin faydaları saymakla bitmiyor.

Kanser tedavisinde ailenin tutumu önemli 20 Aug 2013 | 11:05 am

Uzmanlar, çocuklarda görülen kanser tedavisinde ailelerin tutum ve davranışlarının da tedavinin seyrini ve başarısını etkilediğini belirtiyor.

Sevgilinizi şımartarak ilişkinizi canlandırın 18 Aug 2013 | 12:46 pm

Bir süre sonra monotonlaşıp sıkıcı bir hal alan ilişkiyi canlandırmak için sevgilinizi şımartmanın en etkili yollardan biri olduğunu biliyor musunuz? Sevgilinizi şımartarak ilişkinizi canlandırın İşte...

Kanserin ilacı bulunmuş olabilir 18 Aug 2013 | 11:49 am

Yıllardır kanserin ilacını bulmak için yapılan araştırmalardan birinde elde edilen pozitif sonuçlar kanser tedavisi için umut verici bir gelişme olarak nitelendirildi.

Renkli gözler güneşten korunmalı 16 Aug 2013 | 01:05 pm

Uzmanlar, renkli, mavi ve açık gri gözlerin melanin pigmentinin daha az olması nedeniyle güneş ışınları tarafından daha çok zarar gördüğünü belirtiyor.

Kahve depresyondan koruyor 16 Aug 2013 | 09:34 am

Yapılan araştırmalar sonucu kahvenin, bünyesinde bulunan kafein sayesinde dikkati artırdığı ve depresyondan koruduğu ortaya çıktı.

Allıkla güzelliğinize güzellik katın 15 Aug 2013 | 10:18 pm

Allık, güzelliğine önem verenlerin güzelleşmek için kullanabileceği önemli makyaj malzemelerinden biri olup doğru kullanıldığında etkili sonuçlar elde edilebilir.

Ünlüler nasıl zayıflıyor? 15 Aug 2013 | 10:16 pm

"Ünlüler nasıl zayıflıyor?" sorusu, onları her zaman zayıf, formda ve güzel gördüğümüz için şüphesiz çoğumuzun cevabını merakla beklediği soruların başında geliyor.

Romatoid artritin çaresi balık yemek 15 Aug 2013 | 02:53 pm

Haftada en az bir kez uskumru, somon, tonbalığı gibi yağlı balık tüketenlerde eklem iltihabı olarak bilinen romatoid artrit riskinin azaldığı ortaya çıktı.

Sahte parfümler ciltte kalıcı leke yapıyor 15 Aug 2013 | 10:40 am

Uzmanlar, ekonomik imkansızlıklardan dolayı tercih edilen sahte parfümlerin gerçeklere kıyasla farklı miktarlarda kimyasal madde içerdiği için ciltte kalıcı lekelere neden olduğunu belirtiyor.

Related Keywords:

Zayıflama Hapları, özel takılar, nazende, zarif şekilde yumuşak, dolgun kalçalar, Çocuklarda terlemeye karşı önlemler, yaşlanmayı engelleyin, www.nazende.com/diyet/sok-diyetlerden-uzak-durun, fırın makarna çay, bebeklerde kolik ağlamaları nasıl giderilir?

Recently parsed news:

Recent searches: