Onkepzes - onkepzes.hu - Önképzés

Latest News:

Tanulj meg egy nyelvet beszélni az emberekkel! 27 Jun 2013 | 01:26 pm

Ahhoz, hogy az emberekkel jobban boldogulj, meg kell találnod velük a „közös hangot”. Ez persze nem mindig tűnik egyszerűnek. Néha a nézőpontok nagyon különbözőek. Mégis, ahhoz, hogy bármit elérj máso...

Forgalomnövekedés a növekvő számú MLM hálózatok mellett 1 May 2013 | 09:20 pm

Az utóbbi hetekben sikerült néhány nagyon intelligens vezetővel konzultálnom. Élmény volt velük beszélgetni. Összességében a fő kérdés ez volt: Lehetséges-e a mai gazdasági helyzetben és az újabb és ú...

Hogyan kaphatsz több igent és kevesebb elutasítást? 15 Apr 2013 | 02:39 am

Miért zárkóznak el az emberek? Hogyan tudnád őket úgy megközelíteni az MLM-mel, hogy örömmel fogadják az ajánlatodat? Ez a cikk hasznos gyakorlati tanácsokat adhat neked ehhez.

Hogyan éleszd fel és kövesd céljaidat az életben? – 3. rész 29 Nov 2011 | 02:37 am

A „csomagod” következő alkotóeleme a személyiséged. Milyen vagy? Milyen tulajdonságaid, jellemzőid vannak? Mi az, ami nagyon érdekel? Mi az, amit imádsz csinálni? Mitől vagy az, aki?

Hogyan éleszd fel és kövesd céljaidat az életben? – 2. rész 14 Nov 2011 | 10:00 pm

Létezik vajon egy pontos menete annak, hogy hogyan kell hozzáfogni a célok megvalósításához? A válasz: igen! Viszont az egész folyamat sokkal korábban és messzebbről indul, mint a legtöbben gondolnák....

Hogyan éleszd fel és kövesd céljaidat az életben? – 1. rész 12 Nov 2011 | 08:10 am

Nem látod teljesen tisztán a céljaidat? Szeretnéd, ha világosabb lenne, hogy merre menj? Jó lenne több haladást elérned?

Hogyan lehet több pénzed az MLM-ből? – 2. részlet 13 Oct 2011 | 06:59 am

Érdemes-e gondozni a vásárlókat? Hogyan lehet elérni, hogy 1-2 éven belül a teljes hálózati forgalom 90%-a a te csoportodban legyen, még akkor is, ha most kezded az üzletet?

Hogyan lehet több pénzed az MLM-ből? – 1. részlet 9 Oct 2011 | 04:04 am

Miért áll meg egy hálózat növekedése? Mi a vásárlói kör elsődleges szerepe? A legtöbb esetben mi áll az anyagi felemelkedés útjában?

Hogyan szerezz ajánlást? – 2.rész 25 Aug 2011 | 11:13 pm

Hogyan tudod elérni, hogy megfelelő neveket adjanak neked ajánlásként? Mi az egyik legfőbb ok, ami miatt úgy érzik nem tudnak neked ajánlást adni és hogyan kerülheted el ezt a problémát?

Hogyan szerezz ajánlást? – 1.rész 24 Aug 2011 | 09:21 am

Hogyan kérj úgy ajánlást, hogy kapjál is? Hogyan tudod elérni, hogy több ajánlást kapj, mint amennyit képes vagy feldolgozni még akkor is, ha reggeltől estig mész, hogy feldolgozd azokat?

Related Keywords:

dévényi mi az mlm, dévényi lászló mi az mlm könyv, önképzés, kedves elutasitás, 2010 business man, lelkes lászló képző, dévényi lászló, lelkes lászló képzőő, névlista, mlm problémái kapcsolati

Recently parsed news:

Recent searches: