Sinanvllasaliu - sinanvllasaliu.net

General Information:

Latest News:

Sinan Vllasaliu – Kur u ktheva ne Prishtine 19 Jan 2012 | 12:21 am

Sinan Vllasaliu – Kur u ktheva ne Prishtine Isha i lodhur pa atdhe I pajete permbi dhe x2 Dhe ne heshtje kam enderruar Veq 1 here per te takuar Kur u ktheva ne Prishtine Nuk e gjeta dashurin Nu...

Sinan Vllasaliu – Pellumb i bardhe [OFFICIAL VIDEO] 29 Dec 2011 | 06:28 am

Sinan Vllasaliu – Pellumb i bardhe [OFFICIAL VIDEO] U mbush dhoma plot me fjal fyese Dje ishim te dashur e sot te urryer Shkojm me tutje pa bileta kthyese Me trenin tone qe ec mbi binar te thyer ...

Sinan Vllasaliu e Remi Jakupi – Femer e deshtuar 29 Dec 2011 | 06:25 am

Sinan Vllasaliu e Remi Jakupi – Femer e deshtuar

Sinan Vllasaliu dhe Eli Fara – Dasma e Madhe [Official Video] 29 Dec 2011 | 06:19 am

Sinan Vllasaliu dhe Eli Fara – Dasma e Madhe [Official Video]

Sinan Vllasaliu 20 Dec 2011 | 06:55 am

Sinan Vllasaliu Sinan Vllasaliu – Sonte Do T’kem Nuse Sinan Vllasaliu – Pellumb I Bardh Sinan Vllasaliu – Bishtalecat Palë Palë Sinan Vllasaliu – Hiq Kurqysh Sinan Vllasaliu – Buzet Me Jane Thare...

Recently parsed news:

Recent searches: