Slunecnice - magazin.slunecnice.cz

General Information:

Latest News:

Jaké viry vás mohou ohrozit? 26 Aug 2013 | 04:33 am

Uživatelé jsou každodenně vystaveni útokům nejrůznějších škodlivých kódů, které se snaží napadnout jejich počítač nebo chytrý telefon. Jaké hrozby jsou nyní aktuální a co vám mohou způsobit?

Perfektní vizitky pro každého 26 Aug 2013 | 04:18 am

Chcete zapůsobit na vaše obchodní partnery a vytvořit perfektní první dojem? Pak se neobejdete bez profesionálních vizitek. S jejich tvorbou se přitom nemusíte spoléhat pouze na grafická studia.

Zajistěte si na počítači soukromí 22 Aug 2013 | 10:39 am

Nechcete, aby ostatní věděli, jaké internetové stránky navštěvujete, které dokumenty si prohlížíte, nebo jaké programy používáte? Použijte R-Wipe & Clean.

Jak zobrazit prezentace bez PowerPointu? 21 Aug 2013 | 03:20 am

Potíže se správným zobrazením prezentace na cizím počítači můžete vyřešit jejím převodem do univerzálního formátu PDF. Umožní vám to program A-PDF PPT2PDF.

Vlastní šablony pro WordPress, Joomlu a Drupal 15 Aug 2013 | 02:15 am

Chcete si vytvořit internetovou prezentaci a k jejímu provozu využít některý z běžně používaných redakčních systémů? Pak se nespoléhejte pouze na předpřipravené šablony a vytvořte si vlastní.

Trojský kůň zneužíval vládní servery a Google Chrome 14 Aug 2013 | 01:38 am

V Brazílii se šířil bankovní trojský kůň, který zneužíval pluginy v prohlížeči Google Chrome. Uživatelům kradl osobní údaje a čísla ke kreditním kartám či bankovním účtům.

Hlídejte byt či dům pomocí webkamery 12 Aug 2013 | 09:37 am

Odjíždíte na dovolenou a obáváte se o osud vašeho obydlí v době nepřítomnosti? Pak využijte webkameru k pohodlnému sledování dění v domě či bytě.

Vypalovací program se spoustou zajímavých funkcí 9 Aug 2013 | 04:34 am

Některé programy pro vypalování optických disků se postupem času rozrostly v univerzální nástroje, které poskytují uživatelům celou řadu pokročilých funkcí. Patří mezi ně také velmi dobře vybavený Ash...

Vytvořte úžasný portrét 7 Aug 2013 | 03:52 am

Pokud si chcete vytvořit profesionálně vypadající portrét, pak nutně nemusíte zvládat pokročilé retuše v Photoshopu. Pomůže vám program Portrait Professional.

Nominujte svůj oblíbený internetový projekt v anketě Křišťálová Lupa 2013 5 Aug 2013 | 03:00 am

Server Lupa.cz odstartoval další ročník ankety Křišťálová Lupa - Cena českého internetu s pořadovým číslem 8 a vy se můžete zapojit do právě probíhající nominační fáze.

Related Keywords:

directx, pdf creator, download youtube, slunecnice, slunecnice.cz, adobe reader, youtube downloader, dvd shrink, slunečnice

Recently parsed news:

Recent searches: