Soundhead - soundhead.hu

General Information:

Latest News:

Két napig nem frissül a Soundhead

 8 Nov 2012 | 02:41 pm

A következő két napban nem fogjuk frissíteni oldalunkat és az elérésben is lehetnek fennakadások. Biztosan sokan sejtik már, hogy valami készül a Soundhead háza táján és az sem titok, hogy az újdonsá...

Indul Zenei Hálózatok Estek második szezonja Budapesten, Szegeden és Debrecenben 7 Nov 2012 | 03:34 pm

Ha mindent tudni akarsz a digitális zenepiac legújabb fejleményeiről, a zenei közösségi trendekről, zenei menedzsmentről, színterekről és kultúráról, akkor látogass el a Zenei Hálózatok Estek második ...

Lendületes szerda éjszakák az Akváriumban 7 Nov 2012 | 03:27 pm

November 7-től minden szerda este 8-tól reggel 5-ig az Akvárium falaki közt kerül megrendezésre Budapest legújab underground elektronikus zenei klubestje. Savas techno, hömpölygő dubtechno és finom ho...

Time Warp Italy 2012 - Milánói Őrület 7 Nov 2012 | 02:52 pm

Mitől olyan különleges egy techno-rendezvény Olaszországban? Bárki, aki mostanában feltette magában a kérdést, szeptember 29-én szombaton a Fiera Milano Rho-ban erre választ kaphatott.

Nyereményözön: Mark Knight Nissan-Ministry of Sound Jukebox Session 6 Nov 2012 | 04:31 pm

Egészen kivételes nyereményekért játszhattok a Nissan-Ministry of Sound Jukebox Session: Mark Knight buli kapcsán. Fejhallgató, dedikált album, VIP jegyek... akarod? Nyerd meg!

A Dj Mag Top 100-as klublistája 6 Nov 2012 | 04:21 pm

Nem csak DJ-kre, hanem klubokra is leadhattuk szavazatunkat a Dj Mag oldalán. Kevésbé borzolja fel a kedélyeket ez az összeállítás, ennek ellenére szerintünk érdemes rá vetni egy pillantást.

DJ Rush videointerjú 5 Nov 2012 | 09:31 pm

Ki ne ismerné Isaiah Major-t, azaz DJ Rush-t? Magyarországon kiemelkedő hírnevét nem véletlenül szerezte a techno rajongók körében. A Bónusz fesztiválon szegeztünk neki néhány kérdést.

Nissan Juke Ministry of Sound Party Mark Knight-tal! 5 Nov 2012 | 08:27 pm

A világ autópiacán kiemelkedő márkaként ismert Nissan, és a globális dance-szcénát húsz éve befolyásoló Ministry of Sound nem mindennapi látvány- és hangélménnyel várja november 17-én a magyar közönsé...

Mégsem sikerült megmenteni a Cocoon-t! 5 Nov 2012 | 07:23 pm

Az elmúlt hónapokban hangos volt a sajtó a legendás klub körüli csődeljárásról. Bezárás, anyagi, illetve adminisztrációs problémák, majd a szóvivő megnyugtató mondatai után új hírünk van a Cocoon-ról.

November, a Dubstep jegyében! 2 Nov 2012 | 08:19 pm

Lapot húz novemberben a budapesti Otherside, és elhozza nektek a kanadai DOWNLINK-et valamint a belga REQUAKE-et és EPTIC-et. Húzós hónap lesz!

Recently parsed news:

Recent searches: