Vllaznia - vllaznia.eu

General Information:

Latest News:

Apartament 23 Dec 2010 | 11:27 am

Apartament, klikoni ketu te shikoni Sherbimet e pergjithshme

Dhome familjare 23 Dec 2010 | 11:27 am

Dhoma te pajisura me te gjitha komoditet e duhura, me ajer te kondicionuar.

Double room 23 Dec 2010 | 11:26 am

Janë dhoma të mëdha, moderne dhe shumë të rehatshme.

Apartament 23 Dec 2010 | 06:27 am

Apartament, klikoni ketu te shikoni Sherbimet e pergjithshme

Dhome familjare 23 Dec 2010 | 06:27 am

Dhoma te pajisura me te gjitha komoditet e duhura, me ajer te kondicionuar.

Bar 1 Dec 2009 | 01:00 pm

Cafe Bar COLOSSEO, Me  nje komoditet bashkekohes ju ofron nje qendrim...

Recently parsed news:

Recent searches: