Webdesigner - webdesigner.dk - Webdesigner.dk

Latest News:

Det du har brug for at vide om at lave en hjemmeside i 2013 15 Jun 2013 | 05:25 pm

Det sker hele tiden noget nyt når det kommet til webdesign og hjemmesider. Dette ændre dog ikke på at der altid er en god og en dårlig måde at gøre tingene på.

WordPress webshop - Kan jeg lave en shop i WordPress? 24 Apr 2013 | 04:41 pm

Ja, du kan godt lave en webshop i WordPress med dankort betaling. De to mest populære WordPress shopping plugins er WooCommerce og WP e-commerce.

Hvordan laver jeg et link i WordPress? 24 Apr 2013 | 02:32 pm

Ved du ikke hvordan du laver et link i WordPress - det er ganske enkelt at lave både interne og eksterne link i WodrdPress. Det hele gøres fra kontrolpanelet med et par enkelte klik.

Hjælp til at bygge din egen hjemmeside - Webdesign bloggen 11 Apr 2013 | 03:47 am

Artikler skrevet for at hjælpe dem der allerede har en hjemmeside lavet i WordPress. Er du nybegynder uden hjemmeside anbefaler jeg at du springer direkte til lav din egen hjemmeside med WordPress.

Hvordan fjerner jeg blogindlæg fra forsiden af WordPress? 11 Apr 2013 | 12:33 am

I den nye version af WordPress er det rigtig nemt at lave en statisk forside, i stedet for en hvor de seneste indlæg vises. Dette kan være aktuelt hvis du ikke vil have at dit indhold skal præsenteres...

Hvorledes opdeler jeg et indlæg så kun en del af teksten vises på forsiden? 10 Apr 2013 | 10:00 pm

At opdele dine indlæg således at kun den første del af teksten vises er ganske enkelt i WordPress. For at undgå Googles Dublicate Content Penalty er det vigtigt at du opdeler dine indlæg.

Hvordan fjerner jeg muligheden for at brugerne kan skrive kommentarer? 10 Apr 2013 | 09:41 pm

Et ønske for mange er at fjerne muligheden for at brugerne kan skrive kommentarer på sider og indlæg i WordPress. Dette er heldigvis ganske enkelt at gøre.

Hvordan opretter jeg en kontaktformular I WordPress? 10 Apr 2013 | 09:20 pm

Hvis dit WordPress tema ikke kommer med en indbygget kontaktformular eller du ønsker flere features, kan dette nemt opnås med Contact Form 7.

WordPress hjælp på dansk – WordPress FAQ 10 Apr 2013 | 03:42 am

På denne side kan du finde svar på typiske spørgsmål omkring installation og brug af WordPress. Du kan med denne oversigt hurtigt få hjælp til løse de begynder problemer du løber ind i.

Related Keywords:

sådan skrive koncept, hvordan skriver man til nettet, hvad er en webdesigner, opret hjemmeside op, webdesigner -freelance, lav en blog wordpress, wordpress lav en blog, hvor klikker folk på din side google, machet i artikkel, manchet i artikel

Recently parsed news:

Recent searches: