Wordpress - berahi.wordpress.com - Diari Berahi Yasmeen

Latest News:

puncak kenikmatan 18 Apr 2009 | 07:46 pm

semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang ...

gersang dan terangsang… 14 Apr 2009 | 06:29 pm

hari ni aku rase sunyi. sejak mlm td mood aku tak menentu. terus terang aku ckp sebenarnya aku rindukan belaian lelaki. bagi aku sex merupakan satu keperluan asas yg paling penting dlm hidup aku, kala...

kembali mengongkek… 4 Apr 2009 | 07:18 am

mesti korang tertanya-tanya nape aku hilang lame kan? aku dah berhenti keje. aku dah tak boleh nak handle boss aku tu lagi. mcm aku ckp dulu, mcm aku je yg kene bertanggungjawab atas ape yg berlaku ha...

peluh dicelah lurah… 9 Mar 2009 | 03:22 am

tajuk takde kene mengena ngan entry wokeh… dah setahun ustaz rochi berada di Gadjah Mada University sambung blajar kat sane. Aku tak dapat habiskan banyak mase dengan dia mase kat sane. tapi kami sem...

Tentang Seseorang?! 28 Feb 2009 | 07:30 am

gigil tangan aku nak taip ni tau u all hehehe… tadi aku jalan-jalan kat mangga dua. tak jauh sangat dari hotel kami di jalan pecenongan. sejak kat sini asyik pegi Gajah Mada Plaza je. shopping kat har...

hi all… sori bz! 27 Feb 2009 | 04:28 am

Hi. Aku bz sikit la minggu ni, minggu lepas jugak. Aku ikut boss aku, En.Arif ke Jakarta. Disana aku sekadar ikut boss aku tu menjalankan urusniaga. Seminggu aku bersama boss di Jakarta. Sempat jugak ...

kisah aku ngan boss lepas tragedi tu… 18 Feb 2009 | 10:49 am

bini boss pokpek-pokpek ape pun aku tak dengar sangat sebab aku gelabah cari balik baju, suar aku semua. (aeri la ni pegi tulis citer sampai bogel). yang pasti minah tu memang maki hamun aku lebih dar...

tragedi valentine… 16 Feb 2009 | 09:09 pm

aku baru je baik demam. boss aku dah buat hal cari file tak jumpe la plak org tua tu. tak pasal-pasal aku kene gi opis ari sabtu ari tu. kul 10 pagi aku sampai opis. aku bukak pintu opis gelap je. tap...

i love you… 14 Feb 2009 | 10:52 am

wah… bahagia korang mengata dan menjahanamkan komen entry aku sampai letih ghost nak skrol. sian sepupu aku tu. sampai Lea ngan Tiara pun call komplen tak larat nak skrol ke bawah sangat! Abis camne? ...

sepi sekeping hati seorang janda gersang 6 Feb 2009 | 12:36 pm

korang tau tak ape rase bile tak dapat kote? ape rase bile gersang sangat-sangat tapi tak dapat? lagi-lagi la malam jumaat mcm ni bila bayangkan orang lain sedap je dapat kote. rase macam nak nangis!...

Related Keywords:

batang panjang, berahi, blog berahi, konek tegang, kisah berahi\, cerita stim, janda gersang, blog berahi yasmeen, diari lucah

Recently parsed news:

Recent searches: