Albinfo - albinfo.ch - Albinfo

Latest News:

Festa e mundësve zviceranë, në mes të Kosovës 27 Aug 2013 | 08:05 pm

Body: Lidhja me atdheun te pjesëtarët e trupave të Swisscoy në Kosovë është e fuqishme. Çdo gjë që u kujton zakonet dhe doket e vendit të lindjes, jashtë Zvicrës festohet me të vërtetë. Kjo e ka sht....

Turku plagos boksierin Besar Nimani dhe tre shqiptarë tjerë 27 Aug 2013 | 07:08 pm

Body: Me këtë rast janë plagosur pesë persona, në mesin e të cilëve edhe boksieri profesionist nga Bielefeldi, Besar Nimani. Sipas policisë janë shkrehur gjithsej pesë plumba. Personi që ka shtënë m....

UBS paguan 4.6 milionë dollarë dënim 27 Aug 2013 | 05:58 pm

Body: UBS paguan 4.6 milionë dollarë dënim Banka zvicerane UBS do të paguajë 4,6 milionë dollarë  (4,2 milionë franga) për 50 shtete amerikane, të cilat e kishin akuzuar bankën se ka punësuar bankie....

110 km/h në zonë të banuar, i konfiskohet BMW-ja kosovarit 27 Aug 2013 | 04:02 pm

Body: Një shofer 24 vjeçar me prejardhje kosovare ka ngarë automobilin e tij BMW 111 kilometra në orë në një lagje të banuar në Dulliken (SO) ku shpejtësia maksimale e lejuar është 50 km/h. Siç bën....

Paralele e re e shkollës shqipe ne Zuchwill/SO 27 Aug 2013 | 03:41 pm

Body: Si rezultat i një numri takimesh të zhvilluara gjatë vitit shkollor 2012 / 2013 me drejtorin e shkollave në komunën Zuchwil-Solothurn, Stephan Hug, është hapur këtë vit shkollor paralelja e re....

Kosovë, ndihmohet prodhimtaria e pemëve 27 Aug 2013 | 11:37 am

Body: Prodhimtaria e pemëve dhe perimeve në Kosovë po vazhdon të zhvillohet me hapa të shpejtë, duke u mundësuar qytetarëve që të konsumojnë prodhime vendore me cilësi evropiane. Kapacitetet prodhue....

Kosovarët, numër dy për marrjen e shtetësisë gjermane 26 Aug 2013 | 07:12 pm

Body: Në republikën (Landin) Baden-Württemberg gjatë vitit 2012 kanë marrë shtetësinë gjermane përpjesëtimisht më shumë të huaj se në të gjitha republikat tjera. Bëhet fjalë për 16390 veta me shtetë....

Qeveria e Kosovës miratoi Strategjinë për Diasporën 26 Aug 2013 | 06:32 pm

Body: Qeveria e Kosovës ka miratuar të hënën Strategjinë për Diasporën dhe Mërgatën, nëpërmjet të së cilës, institucionet në Prishtinë synojnë që me veprime konkrete, të sigurojë avancimin e të drej....

Aeroporti i Cyrihut: Më pak fluturime, më shumë fitim 26 Aug 2013 | 04:25 pm

Body: Aeroporti i Cyrihut në Kloten në gjashtëmujorin e parë të vitit 2013 ka shtuar qarkullimin për 2.7 për qind  ose 469.4 milionë franga me gjithë numrin e zvogëluar të fluturimeve të realizuara ....

Më shumë të huaj me pasaporta gjermane 26 Aug 2013 | 02:43 pm

Body: Viti 2012 ka qenë viti i katërt me radhë që numri i të huajve të cilët marrin shtetësinë gjermane ka ardhur duke u rritur. Siç bën të ditur Enti Federal për Statistikë, gjatë vitit të kaluar p....

Recently parsed news:

Recent searches: