Alejtech - alejtech.eu - Novinky a spustené projekty - alejtech.eu

Latest News:

Predaj motocyklov Yamaha v Trnave 23 Aug 2013 | 05:00 am

Pre nášho klienta Bikers Centrum Slovakia, autorizovaného predajcu Yamaha, sme vytvorili predajnú a prezentačnú webstránku motocyklov značky Yamaha.  

Kangen voda - zmeňte vodu, zmeňte svoj život 5 Aug 2013 | 07:00 pm

Spoločnosť Kangen s.r.o., jediný slovenský predajca originálnych prístrojov na výrobu zdravej, chutnej kangen vody japonského výrobcu Enagic, má novú webstránku.

Slovenská obchodná inšpekcia v responzívnom dizajne 30 Jul 2013 | 12:00 pm

Redizajnovali sme webstránku Slovenskej obchodnej inšpekcie. Stránka dostala nový vzhľad, požadované rozšírené funkcie a moderný responzívny dizajn.

Predaj motocyklov Kawasaki v Trnave 25 Jul 2013 | 07:00 am

Pre nášho klienta Bikers Centrum Slovakia, autorizovaného predajcu Kawasaki, sme vytvorili predajnú a prezentačnú webstránku motocyklov značky Kawasaki.

Event penzión a Bed & Breakfast Modrý Dom 17 Jul 2013 | 12:00 pm

Bed & Breakfast Modrý Dom poskytuje svojim návštevníkom nevšedný zážitok z komfortného ubytovania v nádherne zariadených izbách. Teraz už aj s novou webstránkou.

Slovenský výrobca sedacích súprav a postelí 17 Jun 2013 | 06:00 pm

Firma Beta Trenčín je slovenský výrobca sedačiek, postelí a pohoviek. So svojou webstránkou prešli pod náš redakčný systém AlejTech CMS.

IN TIME - vnútroštátna a medzinárodná preprava balíkov 11 Jun 2013 | 04:00 pm

Spoločnosť IN TIME poskytuje komplexné logistické riešenie pre internetové obchody a zasielateľské domy. Technologicky vyspelé služby si vyžadujú vyspelú prezentáciu.

A Realstav - špecializovaná realitná spoločnosť 30 May 2013 | 05:00 pm

Realitná spoločnosť A REALSTAV má novú webstránku zameranú na prehľadnú ponuku realít na prenájom a predaj v Bratislavskom kraji.

Stavebniny Dulovce - kvalitná krytina Mediterran 29 May 2013 | 07:00 pm

Stavmat Dulovce pracujú s viacerými overenými výrobcami kvalitných stavebných materiálov. Na podporu predaja strešných systémov Mediterran sme vytvorili novú webstránku.

Umelecké portfólio fotografií - Matúš Zajac 7 May 2013 | 11:00 am

Dokumentárny fotograf Matúš Zajac, absolvent pražskej FAMU a VŠVU v Bratislave, má nové online portfólio svojej tvorby v minimalistickom dizajne.

Related Keywords:

alatech, od value, alejtech, alej tech, registracia v katalogoch hromadna, what is the value od, portfolio fotografov, firemný profil facebook, dizajn web stránok

Recently parsed news:

Recent searches: