Asha - asha.al - Apartamente Shtepi Ambiente

Latest News:

Apartamente ne Shitje tek Fresku 23 Jun 2012 | 08:35 pm

Nëse jeni duke kërkuar për të blerë nje Apartament, burimi më i mirë për informacion është www.asha.al Nderkohe mund te kontaktoni ne numrin mobile: +355692256001 ose mund te na shkruani ne adresen e...

KAMEZ 23 Mar 2011 | 06:44 am

Bashkia Kamez eshte nje nder bashkite me te medha ne vend e dyta pas bashkise se Tiranes ajo ndoshet rreth 8 km nga qendra e kryeqytetit. Bashkia Kamez eshte populluar pas viteve '90 ku nje pjese e ma...

KOMBINAT - MISTO MAME - YZBERISHT 23 Mar 2011 | 06:43 am

Zona ne Kombinat dhe Misto Mame ndodhet ne jug te qytetit te Tiranes, afersisht 5 km larg nga qendra e krueqytetit. Kjo zone ka filluar te popullohet pas viteve '90 dhe eshte nje nder te cilat prefero...

Tirana e Re - Selite 23 Mar 2011 | 06:41 am

Zona e Tiranes se Re dhe Selites ndodhet ne jug te qytetit te Tiranes rreth 1 km larg nga qendra e kryeqytetit. Pozicioni i saj gjeografik dhe duke qene sa me afer me qendren e kryeqytetit dhe me park...

Farkë 18 Mar 2011 | 12:35 am

Komuna Farke ndodhet ne juglindje te qytetit te Tiranes vecorite kryesore qe e bejne kete komune nje nder me te rendesishmet ne qytetin e Tiranes jane se ne vitin 1968 eshte ngritur Reparti Ushtarak i...

Petrelë 9 Mar 2011 | 12:05 am

Komuna Petrele shtrihet 15 km ne Jug te Tiranes, ajo eshte e famshme per keshtjellen dhe per histrorine qe mbart ky vend. Pas miratimit te ligjit per shfrytezim te tokave per ndertim te komplekseve re...

Rreth Nesh 30 Dec 2010 | 12:11 pm

Rrethi i Tiranes eshte pjese administrave e Qarkut te Tiranes. Popullimi i Tiranes ka qene me i madh mbas viteve 90 - te dhe ne vazhdim. Popullsia e Tiranes eshte 726547 Banore Dendesia 586 Banore/Km2...

Related Keywords:

shtepi, asha.al, apartamente shtepi ambiente, apartamente shtepi, informacion per zonat e ndertimit ne tirane, kombinat yzberisht, apartamente banimi ne tirane, asha apartamente shtepi ambjente, ashaal

Recently parsed news:

Recent searches: