Bagra - bagra.org - Опасна Багра - без богови, без господари

Latest News:

Промовиран поимник на македонски зборови од областа на информатичката технологија 18 Sep 2009 | 12:08 am

*Преземено од Министерство за информатичко општество Негативниот тренд на користење се повеќе англиски зборови од информатичката технологија во секојдневната комуникација во државава ќе се надминува ...

Промовиран поимник на македонски зборови од областа на информатичката технологија 18 Sep 2009 | 12:08 am

*Преземено од Министерство за информатичко општество Негативниот тренд на користење се повеќе англиски зборови од информатичката технологија во секојдневната комуникација во државава ќе се надминува ...

Смртна пресуда за сите педофили 7 Jul 2009 | 08:29 pm

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1197900/Justice-Yemen-style-Paedophile-raped-boy-11-shot-head-hundreds-spectators.html Занемарете го фактот дека е ова преземено од Дејли Меил, туку ...

Португалија без казни за дрогирањето 3 Jul 2009 | 08:09 am

преземено од http://www.bbc.co.uk/macedonian/news/story/2009/07/090702_porttugal.shtml (уште да го преземеше и некој од македонскиве медиуми...) Португалија без казни за дрогирањето Пред осум годин...

Устав на сојузот на Македонските емигрантски организации од 1924 година 25 Jun 2009 | 07:29 am

Пред неколку дена бев на гости кај дедо ми во Благоевград и најдов нешто интересно таму. Лична карта (членска карта), издание на Националниот комитет на Македонската емиграција во Бугарија. повеќе

Устав на сојузот на Македонските емигрантски организации од 1924 година 25 Jun 2009 | 07:29 am

Пред неколку дена бев на гости кај дедо ми во Благоевград и најдов нешто интересно таму. Лична карта (членска карта), издание на Националниот комитет на Македонската емиграција во Бугарија. повеќе

Кај ми е сонцето ??? 26 May 2009 | 12:15 pm

Кој до сеа не го чул кај ми е сонето да го напраи тоа одма WANTED: сонцето на чоеков и втор дел: повеќе

Сложни попови и во петок мрсат 20 May 2009 | 01:01 pm

Македонската православна црква, Исламската верска заедница, католичката црква, Евангелско – методистичка црква и Еврејската верска заедница со отворено писмо до одговорните во државата, до меѓународни...

Сложни попови и во петок мрсат 20 May 2009 | 01:01 pm

Македонската православна црква, Исламската верска заедница, католичката црква, Евангелско – методистичка црква и Еврејската верска заедница со отворено писмо до одговорните во државата, до меѓународни...

Македонија се поврзува 18 May 2009 | 03:03 am

Инспириран од сликава која ја сподели Тумач ви го презентирам албумот „Македонија се поврзува“. Фотките се направени за време на исталацијата на интернет во сите основни и средни училишта летото 2005-...

Related Keywords:

idi vidi, bagra, www.bager.org, он нет мк, makedonski filmovi, najdobri decki knigi, гоа багра, ana isaieva, orospii

Recently parsed news:

Recent searches: