Blog - comander.blog.com.mk - COMANDER's blog

Latest News:

Ах бе... 6 Mar 2009 | 12:55 pm

Морав некако ова да го објавам, зошто сум премногу разочаран. Ова е во категоријата за мене... па да кажам. Лесно се добива кај мене доверба, лесно е човек кај мене да дојде и да ми побара нешто па ма...

Од кое дрво паднавте...? 9 Dec 2008 | 11:27 am

Ок... кратко и јасно насловот вели од кое дрво паднавте и тоа е темата. Видете од кое дрво сте паднале кога сте се родиле. Линкот до местото каде што можете да видите е ... www.vecerva.com.mk . За сек...

Сликата вреди 1000 зборови... 27 Nov 2008 | 01:14 pm

Велат дека сликата вреди 1000 збора... немав писмо па направив едно...

Каде отиде младинава! 18 Jun 2008 | 01:34 pm

Едно ме интересира. Што се случува со младинава? Дали ја сум остарел или што? А не се осеќам старо имам само 20 години, живеам живот со 100 на саат. Инаку ова го пишувам затоа што ме чудат некои помла...

Hopefully 17 Jun 2008 | 03:07 am

Конечно завршија поголемите активности, сега може да се препушти човек на малку одмор. Може да се побара некоја работичка колку да се има пари за на одмор и евентуално нешто одвишок да остане. Што е с...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: