Blog - jadiburek.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Социолошка опсервација на аспектите на трибалните собирања, со акцент на онтолошките конјугации при дилетации и неосинтетизирани 31 Dec 2009 | 02:56 pm

Добро е, преживеавме, сега 2010 ќе биде ко легендарната турнеја на Рибља Чорба - ко преживи - причаче! Преживеаните имаат право уста да не затворат, па макар и со говорни маани да биле. Имате право...

Каде е мачката? 29 Dec 2009 | 01:27 pm

Каде е мачката...? -->

Градоначалници 29 Dec 2009 | 01:04 am

Јакимовски ќе гостува набрзо, одложено е за кратко. Марјан одПрилеп веќе беше Коце во вторник 29 декември и ондак то... -->

Документи, лаги и веб страници 27 Dec 2009 | 06:40 am

Документот на ОН кој покажува дека националноста (идентитетот) ни е фиромски, а со тоа грците сметаат дека и ова па и јазикот е на маса за преговори/промени/компромиси...иако некои се обидуваат да ...

Број на жители на Солун 26 Dec 2009 | 09:15 pm

Колку жители има Солун http://en.wikipedia.org/wiki/Thessaloniki Country: Greece Periphery: Central Macedonia Prefecture: Thessaloniki Districts: 16 Mayor: Vassilios Papageorgopoulos  (...

Марјан Ристески 25 Dec 2009 | 01:59 am

Градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески, ќе гостува вечерва во ЈБ. (со Јакимовски е одложено за наредната недела или по нова година) -->

Полуција 24 Dec 2009 | 08:44 pm

Прво беше најава за жешка есен, па најава за жешка пролет, се вклучи и светот со најава за жешка клима, просто се прашувам, некои тоа го сакаат жешко? Бранко, како тивкиот американец и кројачот од ...

Папуљас пише писмо ... 23 Dec 2009 | 03:16 am

КАБИНЕТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Д-Р ЃОРГЕ ИВАНОВ СООПШТЕНИЕ 22.12.2009 година Скопје Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов доби писмо од Претседатело...

Фрчковски - убер алес! 23 Dec 2009 | 12:35 am

Он доби сајт. Бренд, институција, име, марка, нова модна линија, парфем и афтершејв. Секако, го има и на ФБ, но трипов е убер алес http://www.frckovski.mk/ бидеејки десен клик не работи над н...

Неизговорено проштевање 18 Dec 2009 | 11:15 pm

објавено во Премин Носталгијата кон  младоста, детството, кај луѓе, како мене, кои немаат слезина знае да биде силна дразба, на мигови неподнослива. Немаш органски филтер за секоја претерана емоци...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: