Blog - qzevski.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Да е вујко ми владика се би било поинаку 8 May 2009 | 09:57 pm

Сеад: Некој на А1 коментирал: „Да имаше СДСМ во стар Египет, денес немаше да има пирамиди“ ... (хорот ретвитнува.. НЕМАШЕ, немаше) @woona: „Ами шо...Море да имаше СДС у стар Египет, не само ш’о немаш...

Кога робот стана робовладател 29 Mar 2009 | 08:07 am

Гладна кокошка просо сонува. По логиката на оваа народна мудрост би требало робот да сонува слобода. Меѓутоа повистинито е тврдењето дека робот не сонува слобода, туку сонува да биде робовладател. Де...

Кредитна криза 28 Mar 2009 | 11:02 pm

Колапсот на хипотекарниот пазар во Америка на едноставен јазик. The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo. -->

Едноумие врз основа на безумие 26 Mar 2009 | 11:45 pm

Главен аргумент зошто да бидат избрани на  кандидативе за градоначалници од ДПМНЕ е затоа што ќе имале одлична соработка со централната власт. Некои одат до таму што ни кажуваат да се пазиме за кого ќ...

Изборен фалсификат 24 Mar 2009 | 11:47 pm

Кибер котле во својот запис за неуспехот на политичките кампањи тврди поради тоа што неопределените останале неопределени и не излегле на гласање залудно биле трошени пари за кампања. Меѓутоа котлето ...

Јок Молк 22 Mar 2009 | 05:16 am

Кампањава помина. Дебата немаше. Џоле е кукавица. Фрчко почна да личи на него на крајот на кампањата. Мируше беше најрадикална. Љубе прекина да рецитира на крајот. Џоле декларативно е Еден за сите, а ...

На Трендо Facebook статусот 18 Mar 2009 | 03:57 am

Трендо извини за copyright :) Saso Macanovski Trendo dobi friend request od MPC:) Sto kje im bide status? MPC poked Zoran Vraniskovski? MPC went from being "avtokefalna" to "it's complicated"? -->

Предлог дизајн за часовникот на Коце 11 Mar 2009 | 11:32 am

Сега за сега на тендерот притигна само оваа понуда. Праќајте ги вашите преродбенички идеи. Заедно можеме повеќе. -->

Идеи за часовникот на Коце Часовничарот 9 Mar 2009 | 11:38 pm

Откако се дозна за брилијантната идеја на Коце Часовничарот за рестартување на часовникот на Стара железничка граѓаните на Скопје воочувајќи го големиот преродбенички потег ја проширија и дополнија ли...

Јас сум Словенка 24 Feb 2009 | 03:12 am

По објавувањето на изборната химна на Џоле, Џолетова песма, против - професорот на СДСМ ја објави својата химна со која ќе настапи на предизборната кампања. Фрле се одлучи за препев на хитот „Ја сам Ј...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: