Blogspot - mofaizmz.blogspot.com

General Information:

Latest News:

Homestay Parit Raja 18 May 2013 | 01:19 pm

Homestay Parit Raja No. 2, Jalan Universiti 13, Taman Universiti, Parit Raja 86400, Batu Pahat, Johor. Homestay Parit Raja, Homestay Harmoni adalah sebuah homestay baru di Parit Raja. Homestay ini m...

Tonton Star Wars Guna Telnet! 23 Mar 2011 | 04:50 pm

Bersawang dah blog ni.. bulan ni busy betul dengan kerja dan kuliah + aku macam dah addict dengan variety show kebelakangan ni jadi blog ni dah macam terabai sikit. Trick ni dah agak lama sebenarnya,...

Lagi Header Untuk Kengkawan 7 Mar 2011 | 08:06 pm

Busy pulak aku kebelakangan ni.. Ada orang pernah mengadu kat aku;"Letih la.. kerja banyak..!" Lepas tu,ada seorang brader kat sebelah aku dengan selamba jawab "Kalau tak de kerja.. tak de la post kau...

Bintang Tiga Naikkan Pangkat Aku! 26 Feb 2011 | 08:02 pm

25 Februari 2011, Kapitan Mirul telah menaikkan pangkat aku menjadi Timbalan Ketua Soljar. Hahaha.. tak sangka betul, serius memang aku join pun sebab dia acu rifle avtomat kalashnikov kat gegendang t...

Youth Is Priceless.. Bajet Retro! 25 Feb 2011 | 05:18 am

Hehe, bajet retro habis.. 1st time aku buat editing vintage retro style pakai photoshop ni. Sebenarnya photo ni aku edit untuk join contest dalam entry sebelum ni tapi tak jadi pulak nak submit sebab ...

Aku, Dia Dan Vintage 23 Feb 2011 | 11:38 pm

Aku di tag oleh Cik Ain untuk join contest ni, yang dianjurkan oleh Kom & The Typewritter. Maklumat lanjut korang boleh klik banner contest di bawah. Tuan contest pun tak sebut konsep vintage yang ma...

Cara Mudah Untuk Print Screen! 22 Feb 2011 | 09:40 pm

Tiada special coding tiada muslihat.. apa yang korang perlukan cuma satu software yang dinamakan Wisdom-soft ScreenHunter.. setakat ni, aku rasa software ni lebih efisyen berbanding kalau korang tekan...

Facebook Simpan Nombor Telefon Korang? 20 Feb 2011 | 04:48 am

Okey, perkara ni bukan mende baru.. dah lama dah sebenarnya, tapi aku perasan ramai yang tak tau bila terkeluar topik ni masa sembang dengan kawan aku.. Kalau korang pernah access Facebook guna mobil...

Header Untuk Kengkawan! 16 Feb 2011 | 04:32 pm

Hoo.. header ni dah lama aku siapkan tapi baru hari ni aku publish.. aku buat habis simple dah ni, dan semua yang aku buat ni hasil dari idea aku pada ketika tu.. kalau suruh aku buat balik ni, peratu...

Siapa Annoying Orange? 12 Feb 2011 | 03:39 am

Korang pernah dengar tak 'Annoying Orange'? Sebenarnya web series ni dah lama, aku tau mende alah ni pun tak lama dulu pas aku tengok adik aku duk terkekek-kekek depan PC.. sekarang dah masuk season 2...

Related Keywords:

ayeem ayam, tehparadox mekanik, dapatkan software print screen, print screen cara dapatkan spafware, cara mergekan dua layer

Recently parsed news:

Recent searches: