Blogspot - noieizan.blogspot.com - ~Noieizan2U~

Latest News:

:. Bunga Tangan Pink + Biru Order dari Raja .: 21 Aug 2013 | 09:58 am

sekali lagi tema Biru + Pink jadi pilihan dan mcm biaselah ini adalah warna fav sis jgk.. ini order dari bakal pengantin baru dari Perak..

:. Pink Roses, Balang Tuk RUmah Sendiri .: 3 Aug 2013 | 08:00 pm

SIbuk sangat dengan tempahan Balang akhirnya sempat jgk siapkan Balang kuih tuk rumah sendiri.. Biaselah I kan suka Pink hehehe shomey x awk?

:. Order Balang Set Ibu dan Anak Order dari Singapore .: 3 Aug 2013 | 07:55 pm

Alhamdulillah kita dah sampai ke penghujung Ramadhan,.. Alhamdulillah jugak bulan Ramadhan ni rezeki datang mencurah2.. rezeki tuk anak-anak.. ini adalah antara order terakhir tuk bulan Ramadhan ni...

:. Bantal Peluk Comel dengan Nama harga borong .: 1 Aug 2013 | 02:22 pm

Bantal Peluk Comey dengan Request Letak Nama.. Bantal ni sis beli ready made.. then letakkan nama atas dia ade 100pcs untuk wedding kakak Yana dari tampoi.. sgt cute.. mesti tetamu yang dpt masa w...

:. Aneka Balang raya 2013 .: 30 Jul 2013 | 02:38 pm

Aneka Balang Kuih RAya tuk Tahun 2013 ade macam2 color.. act dh habis raya nk order pun blh

';. Order Doorgift Dari Wan Norliza .: 30 Jul 2013 | 02:24 pm

Antara Order Dari Wan Norliza dari Putrajaya.. ade lagi Cupcake towel tapi x sempat sis nk snap gmbr.. semua ni harga best price :) harap dia akan sukalah yer

:. Cik Misi Order By Athirah .: 30 Jul 2013 | 02:17 pm

Keychain Cik Misi Chomey x? order by Athirah ade 15pcs.. siapa berminat leh le ke Page sis di atas tu ye :)

:. Doorgift Keychain Love Dari Meena .: 12 Jul 2013 | 11:43 am

Sweet kan keychain love ni.. telah selamat sampai pada tuannya malam tadi.. n alhamdulillah beliau amat berpuas hati.. lega saranya selain 100pcs keychain ni.. Meena order jgk 100pcs lolipop.. ....

:. Fride Magnet Dress Doorgift Budget But Cute .: 12 Jul 2013 | 08:31 am

cute tak dress ni? ermm ni sekarang hot item untuk doorgift budget murah sekarang ni.. sis tgh dalam proses nak siapkan dlm 1k fride magnet ni... walaweee.. chayok!! chayok!! ni adalah doorgift t...

:. Budget Doorgift order by Hanis .: 19 Jun 2013 | 04:09 pm

Ini adalah antara order dari Hanis yang sempat sis snap gambar.. comey x cupcake ni.. cute kan.. ni special skit sebab atas dia ade rose plastik.. n yg ni bukan dari felt ye.. hanis jgk ade order...

Recently parsed news:

Recent searches: