Blogspot - noraniyahshopholic.blogspot.com - niaa_bongser@otai

Latest News:

Pengalaman terindah ??? 27 Feb 2011 | 07:59 am

APA ITU PENGALAMAN?? - pengalaman adelah sesuatu yg kita x penh alami dalam hdup dan ia memberi kesan dalam hidup kita...sama da indah atau tidak..for example jatuh tangga, excident, kwin.. kaple dan...

L.A.M.A T.A.K U.P.D.AT.E 27 Feb 2011 | 07:52 am

blog ??blog sepatutnye di update selalu kan tapi aku x... laen jd nye.. bukan sengaje aku x update cume x sempat and x berpeluang..macam2 jd dgan aku lately nie so bnyk bndew aku nk ctew dlm entry nie...

Sekadar berkongsi 13 Nov 2010 | 08:39 am

sebelum tidur Perkara Sebelum Tidur( Tafsir Haqqi ) Rasulullah berpesan kepada Aisyah ra : "Ya Aisyah jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara, yaitu : 1. Sebelum khatam Al Qur'an, 2. ...

W I N DU ... 13 Nov 2010 | 07:34 am

Da lame glew x update blog bapak wndu la...sory bg sape2 yg tertunggu blog ku yg x seberape ini bukan ape saye sebok sangt la.. x dpt manage time tu dgn sempurna@malas..hari niew dlm sesi pertame niew...

Sumpah .. 29 May 2010 | 07:11 am

SUMPAH....sumpah lame glew x update blog. bukan x nk update saye niew mempunyai satu sikap yg agk mals( still cover lg)..saye klo update mesti nk knew letak pic saye.. bukan pew saye nk tunjuk kechumi...

kenduri kawen 12 May 2010 | 08:04 am

MamA.... nia nk Kawen mama.... blh x?? tu jek yg terlintas kat kepale aku bilew aku tgk kwn mama aku punye ank kawen.. al sweet nye.. mcm aku.. ahhahaha ( kate artis) hahha .. mcm2 aku rase bilew aku...

Stress.. 12 May 2010 | 07:29 am

Caption aku hebat x?? hahaha aku stress glew sbb nk pekse....sory to says it but kenyataan kan..hahah tp stress aku, aku blh tgk wayang lg..hahah ctew yg paling gampang aku tgk! fuck! tgk aku mencarut...

Dah nak dekat final exam! 12 May 2010 | 07:18 am

FINAL EXAM (ape yg perlu dibuat) Kena bace buku kena buat latihan hari2 kena selalu berdoa jangan makan meggie dengar cakap mama siap sedia dari segi mental thinks positif p/s: terase malas tp...

Mean2 dgn ramboot.. 12 May 2010 | 07:08 am

Mase duk umh sewa mcm biase aku xdew keje so mcm bosan kan aku pon maen2 ramboot aku yg panjang niew... baroo ku tahu rambot kuu panjang glew! wow! syabas nia ko dapt bela ramboot sepanjang niew.. hah...

Mcm Suare Best Jek! 12 May 2010 | 06:57 am

x tahu nak ckp apew bilew korng karoke kol 1pm-7pm.. aku hanye mampu ckp fuck! glew lame aku nk nyanyi hahaha tp sumpah best and gantuk yp ape blh buat kwn2 nk kan. hahah mcm2 gelagat yg adew mcm bias...

Related Keywords:

anterpic

Recently parsed news:

Recent searches: