Denik - hodoninsky.denik.cz - Hodonínský deník - Moje Hodonínsko

Latest News:

Vinaři na Hodonínsku zarazili horu. Přichází čas vinobraní 27 Aug 2013 | 02:53 pm

Hodonínsko - Dolní Bojanovice či Strážnice zarazily o víkendu horu. Začátek vinobraní je tak otázkou pár týdnů. Oslavy budou různé. Někde potrvají tři dny a dorazí na ně tisíce lidí, jinde přichystají...

Těmice zůstaly nadále bez místostarosty 27 Aug 2013 | 01:08 pm

Těmice - Tři měsíce sedí ve vedení Těmic pouze starosta. Svého zástupce nemá. A po posledním zastupitelstvu to vypadá, že se jej nedočká ani v nejbližších týdnech.

Novinka v Hrubé Vrbce: maminky poučí děti i dospělé 26 Aug 2013 | 05:26 pm

Hrubá Vrbka – S cílem udělat něco pro své děti, nabídnout jim dobré vzdělání a zábavu pro volný čas vzniklo občanské sdružení Vzdělání pro Horňácko. Zasloužilo se o něj několik tamních maminek. „Podob...

Nemocnice v Kyjově i Hodoníně čekají opravy. Za miliony 26 Aug 2013 | 08:56 am

Hodonín, Kyjov – Kyjovská nemocnice čeká na zateplení i nová okna gynekologicko – porodnického oddělení. Hodonín chce opravit část interny.

V Hovoranech rozšiřují parkoviště. Až pro šedesát aut 25 Aug 2013 | 08:57 pm

Hovorany – Hned do několika oprav se přes léto pustili v Hovoranech. Kromě nového chodníku a rozšířené silnice se místní dočkali tří nových parkovišť, kde může zaparkovat téměř šedesát aut.

O hřiště v Louce svedli bitvu Keltové, Římané i Slované 25 Aug 2013 | 03:32 pm

Louka – S prázdninami se v Louce rozloučili stylově. Ukázku historických bitev od doby kamenné až po třicetiletou válku doplnila ohnivá show.

Tisíc fotek, tisíce tváří. Fotograf mapuje Podluží 25 Aug 2013 | 11:33 am

Hodonínsko – Další krok ke vzniku knihy zobrazující celý region Podluží je u konce. Fotograf Vladimír Židlický, který se do tvorby publikace pustil, má téměř nafoceno. Teď pracuje už jen na textové čá...

Vinaři uzamkli vinice. Teď počkají na vinobraní 24 Aug 2013 | 10:14 pm

Strážnice – Dozrávání hroznů. Krizové období pro každého vinaře. Ti strážničtí v sobotu své vinice uzamkli na tradičním Zarážání hory. A to symbolicky právě v tamním areálu u Hotařské búdy, kde hotaři...

Hledají se stárci! Zn.: Talentovaní 24 Aug 2013 | 05:03 pm

Slovácko - Netradiční hody dnes začínají v Žeravicích. „Budou bez káčerů a stárků," posteskla si poslední mladší stárka Dominika Hrazdílková. Podobné problémy řeší i další obce na Slovácku.

Za úrodu poděkuje na Antoníčku kardinál Miloslav Vlk 24 Aug 2013 | 09:26 am

Blatnice pod Svatým Antonínkem – Konec srpna je na Svatém Antonínku ve znamení Děkovné dožínkové pouti. Letos ji doplní i muzikál o svatém Pavlu z Tarsu.

Recently parsed news:

Recent searches: