Durres - durres.gov.al

General Information:

Latest News:

Projekt Buxheti i Bashkise per Vitin 2012 11 May 2012 | 12:53 am

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj projektin e të ardhurave dhe shpenzimeve të Qytetit të Durrësit për vitin 2012 . Puna e disa muajve për ...

Buxheti per vitin 2012 3 Oct 2011 | 04:04 pm

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj projektin e të ardhurave dhe shpenzimeve të Qytetit të Durrësit për vitin 2012 . Puna e disa muajve për ...

Buxheti per vitin 2012 3 Oct 2011 | 01:04 pm

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj projektin e të ardhurave dhe shpenzimeve të Qytetit të Durrësit për vitin 2012 . Puna e disa muajve për ...

Historiku i Qytetit 17 Jun 2009 | 02:50 am

Një nga qytetet më të vjetër të Shqipërisë. Si vendbanim ilir i fisit Taulant, ka të dëshmuar jetën e tij që në prehistori, bazuar në gjetjet arkeologjike dhe dëshmive të autorëve antikë. Ka mbijetuar...

Historiku i Qytetit 16 Jun 2009 | 07:50 pm

Një nga qytetet më të vjetër të Shqipërisë. Si vendbanim ilir i fisit Taulant, ka të dëshmuar jetën e tij që në prehistori, bazuar në gjetjet arkeologjike dhe dëshmive të autorëve antikë. Ka mbijetuar...

Recently parsed news:

Recent searches: