Medvegjaere - medvegjaere.net

General Information:

Latest News:

Koalicioni i gatshem ?! 14 Sep 2012 | 09:52 pm

    Koalicioni i ri: Haradinaj kryeministër, Thaçi president  PDK E AAK ne bashkeqeverisje te re     Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kanë rënë në ujdi që bashkërisht ...

VATRA U PRIT EDHE NGA AAK-ja 13 Sep 2012 | 05:45 pm

Në bisedimet Kosovë Serbi të përfshihet Kosova Lindore. Drejtues të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, të mërkurën kanë pritur në një takim një delegacion të Shoqatës “Vatra” nga Lugina e Preshevës, m...

SHTYP ME MAKINE KOPENE E BAGETIVE 8 Sep 2012 | 02:54 pm

BILANC REKORD I SHTYPJES SE BAGETIVE Shoferi malazez Nemanja Rakçeviq (22) nga pakujdesia ka vrarë me makinën e tij 14 dele dhe shtatë dhi në rrugën Danilovgrad – Podgoricë. I riu nga Podgorica nga sh...

TOPI KRYETAR I FRD 8 Sep 2012 | 02:41 pm

FRYMA E RE DEMOKRATIKE ZGJEDH KRYETARIN E SAJ Ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë Bamir Topi mori sot detyrën e kreut të Frymës së Re Demokratike deri në Kuvendin e parë të kësaj force politike....

ADMINISTRA E LODHTE E UP 8 Sep 2012 | 02:10 pm

VONOHEN DIPLOMET EDHE ME VITE   Për shkak të vonesës së diplomës, Albulena Bibaj humbi afatin për regjistrimin e Masterit në Gjermani. Edhe kur diploma iu bë gati, u shtyp me shumë gabime. Për të gjit...

Shtetet Islame mbeshtetitn Iranin 1 Sep 2012 | 08:20 pm

LËVIZJA E TË PA-INKUADRUARVE MBËSHTET IRANIN                           Lëvizja e të Pa-inkuadruarve, që mbledh 120 shtete, ka përfunduar takimin në Teheran me një deklaratë që mbështet të drejtën e Ir...

Lexo e beso! 1 Sep 2012 | 08:09 pm

Pushohet nga puna për tentim-mashtrim me 10 centë, para 50 vjetëve   Richard Eggers (68) nga SHBA-ja është pushuar nga puna në bankën “Wells Fargo”, sepse si 19-vjeçar ishte paraqitur për një tentim-v...

Strategji, program o platforme… 23 Aug 2012 | 10:39 pm

Nëse  jo  pjesëmarrje në bisedime  të kemi një strategji  ,  program a platformë edhe                            për shqiptarët e Medvegjës, Bujanocit   dhe  Preshevës                                 ...

Takim pune ne Kuvndin e Kosoves 23 Aug 2012 | 10:31 pm

NJ  O  F  T  I M     Sot, më 22. 8. 2012, në Prishtinë, shoqata “Vatra” me seli në Gjilan pati  takim  me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi. Në këtë takim të ngrohtë e miqë...

AAK, as me Sheher e as me Barilev 22 Aug 2012 | 01:57 pm

AAK akoma nuk ka marrë qëndrim të prerë nëse do t’i bashkohet ose jo PDK-së në bashkëqeverisje. Disponimi dihet paraprakisht-Ramushin kryeministër! Prishtinë. Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës nuk ka v...

Recently parsed news:

Recent searches: