Org - mim.org.mk

General Information:

Latest News:

ПОДДРШКА ЗА МАРШОТ НА ТОЛЕРАНЦИЈАТА 16 Nov 2011 | 01:59 am

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ) изразуваат јавна поддршка на годинашниот „Мар...

ПОДДРШКА ЗА МАРШОТ НА ТОЛЕРАНЦИЈАТА 16 Nov 2011 | 01:59 am

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ) изразуваат јавна поддршка на годинешниот „Мар...

ПОДДРШКА ЗА МАРШОТ НА ТОЛЕРАНЦИЈАТА 15 Nov 2011 | 04:59 pm

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ) изразуваат јавна поддршка на годинешниот „Мар...

ПОДДРШКА ЗА МАРШОТ НА ТОЛЕРАНЦИЈАТА 15 Nov 2011 | 04:59 pm

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ) изразуваат јавна поддршка на годинашниот „Мар...

Можност за студиска посета на Јапонија преку стипендиската програма за интелектуална размена 9 Nov 2011 | 03:09 am

Фондација Јапонија го отвори конкурсот за стипендиската програма за интелектуална размена. Оваа програма им овозможува на селектирани интелектуалци од Источна Европа, Блискиот Исток и Африка, да оства...

Можност за студиска посета на Јапонија преку стипендиската програма за интелектуална размена 8 Nov 2011 | 06:09 pm

Фондација Јапонија го отвори конкурсот за стипендиската програма за интелектуална размена. Оваа програма им овозможува на селектирани интелектуалци од Источна Европа, Блискиот Исток и Африка, да оства...

Повик за аплицирање за стипендиската програма “Реган - Фескел“ 21 Oct 2011 | 10:00 pm

Сите заинтересирани новинари, активисти, научници и практиканти кои сакаат да го продлабочат своето разбирање за демократијата и да ги унапредат способностите за промовирање на демократските промени, ...

Повик за аплицирање за стипендиската програма “Реган - Фескел“ 21 Oct 2011 | 06:00 pm

Сите заинтересирани новинари, активисти, научници и практиканти кои сакаат да го продлабочат своето разбирање за демократијата и да ги унапредат способностите за промовирање на демократските промени, ...

Отворен конкурсот за програмата “Решенија во заедницата“ 20 Oct 2011 | 10:21 pm

Во рамки на програмата “Решенија во заедницата“ (The community solution program), објавен е конкурсот за професионално усовршување на лидери во заедницата кои работат на проблеми поврзани со транспаре...

Отворен конкурсот за програмата “Решенија во заедницата“ 20 Oct 2011 | 06:21 pm

Во рамки на програмата “Решенија во заедницата“ (The community solution program), објавен е конкурсот за професионално усовршување на лидери во заедницата кои работат на проблеми поврзани со транспаре...

Recently parsed news:

Recent searches: