Org - smm.org.mk

General Information:

Latest News:

XVII Јуниорска Македонска Математичка Олимпијада 2013 20 May 2013 | 12:20 pm

XVII ЈММО 2013 за ученици до 15,5 години ќе се одржи на 25.05.2013 година (сабота), во просториите на Природно математичкиот факултет - Скопје. Почеток на натпреварот е 9 и 30 часот, како и свеченото ...

Конечни резултати од КЕНГУР 2013 20 May 2013 | 01:30 am

НОВО!   НОВО!    НОВО! Конечни резултати од МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР КЕНГУР 2013 Основно образование: I одделение II одделение III одделение IV одделение V одделение VI одделение VII одделение...

Резултати од републички натпревар 2013 12 May 2013 | 03:01 pm

Конечни резултати од XXXVIII Републички натпревар по математика за ученици од основно образование 2012/2013, одржан на 11.05.2013 година во ООУ„Блаже Конески“ - Велес: VII (деветолетка) одделение VI...

Резултати од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2013 3 May 2013 | 02:28 pm

Неофицијални Резултати од МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР КЕНГУР 2013 Основно образование: I одделение II одделение III одделение IV одделение V одделение VI одделение VII одделение (деветолетка) VII...

Републички натпревар за основно образование 2013 30 Apr 2013 | 05:12 am

Републичкиот натпревар за учениците од основно образование ќе се одржи на 11.05.2013 година (сабота) со почеток во 9 и 30 часот во ООУ „Блаже Конески“ - Велес. Писмото со известувањето може да го сим...

Регионален натпревар за основно образование 2012/2013 10 Apr 2013 | 03:44 pm

Републичкиот натпревар за учениците од основно образование ќе се одржи на 11.05.2013 година (сабота). За местото и условите на одржување дополнително ќе бидете информирани. Списокот на ученици учесни...

Резултати од ММО 2013 9 Apr 2013 | 11:43 am

Резултати од ММО учебна 2012/2013 година Конечните резултати од Македонската математичка олимпијада оджана на 6.04.2013 година (сабота) може да ги симнете тука.

Известување за Меѓународниот натпревар КЕНГУР 2013 20 Mar 2013 | 02:06 am

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!! „Почитувани колеги Доколку до 16 часот на 20.03.2013 година не го добиете Вашиот пакет во кој е материјалот за Меѓународниот натпревар КЕНГУР 2013, Ве молиме да се јавите на телефонс...

Републички натпревар за средно образование 2013 17 Mar 2013 | 10:22 pm

Резултати од LVI Републички натпревар по математика за ученици од средно образование 2012/2013 I година II година III година IV година

Известување за КЕНГУР 2013 15 Mar 2013 | 11:29 pm

Почитувани колеги, Настанаа технички проблеми со пријавувањето за Меѓународниот математички натпревар КЕНГУР 2013. Поради тоа „Ве замолувам да проверете дали вашата пријава е пристигната и регистрира...

Recently parsed news:

Recent searches: