Perkujtimi - perkujtimi.net

General Information:

Latest News:

Vlera e Agjërimit të gjasht ditëve të Shevalit 15 Aug 2013 | 04:00 am

Transmeton Ebu Ejubi, se Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë:“Ai i cili e agjëron muajin e Ramazanit dhe e përcjell atë me gjashtë ditë të Shevalit, e ka shpërblimin si të agjëronte tërë koh...

Dhjete netët e fundit të Ramazanit 30 Jul 2013 | 12:58 am

Titulli i Ligjëratës: Dhjete netët e fundit të Ramazanit Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not...

Vlera dhe roli i duas 13 Jul 2013 | 11:09 pm

Titulli i Ligjëratës: Vlera dhe roli i duas Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not installed or...

Pushimet verore 13 Jul 2013 | 07:04 pm

Titulli i Ligjëratës: Pushimet verore Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not installed or older...

Ramazani dhe vlera e tij 13 Jul 2013 | 06:59 pm

Titulli i Ligjëratës: Ramazani dhe vlera e tij Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not installed...

Rendesia dhe vlera e namazit 16 Jun 2013 | 01:42 pm

Titulli i Ligjëratës: Rendesia dhe vlera e namazit Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not insta...

Obligimet e muslimanit karrshi muslimanve 9 Jun 2013 | 11:54 pm

Titulli i Ligjëratës: Obligimet e muslimanit karrshi muslimanve Ligjërues: Hoxhë Behxhet Behrami JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash ...

Israja dhe Miraxhi 4 Jun 2013 | 10:31 pm

Titulli i Ligjëratës: Israja dhe Miraxhi Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Player not installed or ol...

Perhapja (shfaqja) e tradhetis afer kijametit 3 Jun 2013 | 10:56 pm

Titulli i Ligjëratës: Perhapja (shfaqja) e tradhetis afer kijametit Ligjërues: Hoxhë Burim Veliu JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash ...

Do t'ju vijn disa vite tradhetare (HADITH) 2 Jun 2013 | 03:39 am

Titulli i Ligjëratës: Do t'ju vijn disa vite tradhetare (HADITH) Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser. Adobe Flash Pl...

Recently parsed news:

Recent searches: