Shikofilma - shikofilma.tv

General Information:

Latest News:

Rampart 22 May 2012 | 10:04 am

Los Angeles, ne vitet 1999, polici veteran Dajv Braun, i fundit nga policet trdhetare,punon qe te kujdeset per familjen e tij, gjithashtu lufton per mbijetesen e tij. Shkarko: RapidShare

Rampart 22 May 2012 | 06:04 am

Los Angeles, ne vitet 1999, polici veteran Dajv Braun, i fundit nga policet trdhetare,punon qe te kujdeset per familjen e tij, gjithashtu lufton per mbijetesen e tij. Shkarko: RapidShare

The Vampire Diaries S02-E11 6 Jan 2012 | 02:40 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E10 6 Jan 2012 | 01:45 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E09 5 Jan 2012 | 02:46 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E08 5 Jan 2012 | 01:54 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E07 4 Jan 2012 | 01:14 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E06 4 Jan 2012 | 12:25 pm

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

The Vampire Diaries S02-E05 4 Jan 2012 | 11:39 am

Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato ktheh...

Colombiana 30 Dec 2011 | 01:04 pm

Një grua e re, sheh vrasjen e prindërve të saj kur ishte femije në Bogota, dhe rritet duke u bërë një vrasëse e ftohtë. Shkarko: MegaUpload

Recently parsed news:

Recent searches: