Most Hari Jadi related news are at:

sw33tdarling.com – Aku ~ HALIMUNAN | a.k.a THE STORIES…. sW33tDaRLinG

Saya Pun Ada Inner Magic 27 Aug 2013 | 11:17 am

Orang ada, aku pun nak…. Haippp… itu bukan sifat semulajadi aku. Aku memang tak peduli apa orang lain ada, melainkan kalau betul ada keperluan aku baru aku akan beli. Same goes today Inner aku yang...

Ramadhan Terakhir 2013 21 Aug 2013 | 10:00 am

Sekeping gambar mewakili seluruh Ramadhanku. Tiada Ramadhan yang paling gembira bila dapat berkumpul berbuka sekeluarga. Syukur alhamdulillah sekali lagi diberi peluang. Tapi Ramadhan kali ni amat b...

More Hari Jadi related news:

Hadiah Hari Jadi firailda.blogspot.com 28 May 2012 | 02:09 am

mula2, pilih kotak hadiah ;D kotak2 yang cute akan membuatkan kawan anda tidak sabar untuk membukanya! untuk hadiah pula, anda mempunyai banyak pilihan ;D DIBAWAH HANYALAH CONTOH DAN IDEA anda bol...

CUPCAKES WRAP LUCU DAN IMUT sj-laser.blogspot.com 3 Jan 2012 | 12:49 am

Pesta tanpa makanan rasanya tak mungkin. Banyak sekali aneka makanan yang bisa dihidangkan saat pesta. Entah itu pesta perkawinan, ulang tahun, hari jadi atau pesta lainnya. Jenis makanan yang dihidan...

enam bulan farrahsatiti.blogspot.com 31 Mar 2011 | 07:14 am

Beberapa hari yang lalu, saya dan si pacar merayakan hari jadi kami yang ke-6 bulan. Bahasa kerennya, 6th monthlyversary. Kata anak gaul jaman sekarang, monthlyversary adalah turunan dari anniversary....

happy hari jadi nicha!! nisake.blogspot.com 28 Mar 2012 | 05:11 pm

sekarang aku dah berumur 23 tahun.umur yang dulu bagi aku sangat dewasa.tapi sekarang bila aku sendiri dah capai umur 2, rasa mcm kanak-kanak lagi..hehe.thanks buat kawan-kawan yang wish dan mendoakan...

Hadiah Hari Jadi ((+_+)) starofislam.blogspot.com 19 Mar 2011 | 01:57 am

Hadiah buku istimewa dari kak Jamilah... thanks for this great gift... ( nak dapat hadiah...hii...). Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 Ucapan dari kak ...

Ulang Tahun Kota Metro di Tahun 2012 sekilaspariwisata.com 14 May 2012 | 07:36 am

Tepatnya pada tanggal 12 mei 2012 ini baru saja melihat acara festival pembukaan pameran kota metro, acara tersebut digelar untuk memperingati hari jadi kota metro, kalau ga salah yang ke 48. Acara te...

Serunya Aneka Lomba dan Festival di HUT TMII ke-37 airportbandungtravel.16mb.com 16 Apr 2012 | 06:35 pm

Dalam memperingati hari jadi ke-37, Taman Mini Indonesia Indah (TMII) akan mengadakan aneka lomba, festival, Pertunjukan, dan pesta kembang api. Acara ini akan berlangsung selama sepekan, dari tanggal...

HARI INI HARI JADI NENEK kebayanmuda.blogspot.com 17 Aug 2011 | 07:41 am

When we speaking about birthday..we always dreaming to have a very great give or an expensive present from the loves one.... hahaha tetibe nenek speaking London plak.... ape kene lah ngn nenek nie ci...

Hari Jadi & Char Kuew Teow senyumuntuksaya.blogspot.com 1 Jul 2010 | 03:39 am

Char kuew teow is my feveret. aku suke makan char kuew teow. sedappp ooooo. ok ini menu tengah malam tadi. baca betul², TENGAH MALAM. it means 12 am and above. giler apa melantak tengah² malam macam t...

TAHUN EMAS SMA N 1 PONOROGO (2010) fiddinaja.blogspot.com 3 Oct 2010 | 04:08 am

Tahun Emas bisa juga dikatakan sebagai peringatan hari jadi ke 50 tahun. Ini berarti SMA N 1 Ponorogo telah berdiri tahun 1860. Bukan usia yang dini, SMAZAPO terus berbenah demi kemajuan Ponorogo khus...

Recently parsed news:

Recent keywords:

Recent searches: