Most kuar related news are at:

kuar.org – KUAR

Woman In Kenya To Marry 2 Men 27 Aug 2013 | 07:14 pm

Polygamy is fairly common in Kenya but one forthcoming marriage is turning that custom on its head. A Kenyan woman not wanting to choose between the two men she loves, decided she will marry both of t...

Crisis In Syria: U.S. Likely To Act Soon, AP Reports 27 Aug 2013 | 07:13 pm

The Obama administration expects to formally declare Tuesday that Syrian President Bashar Assad's regime used chemical weapons against its own people last week, The Associated Press is reporting. Then...

More kuar related news:

a day of JOY.. zephyrulez.blogspot.com 8 Dec 2010 | 07:39 pm

happy birthday to my dearest fren.. a day full of joy.. walaupun pening2 mse surprise tp still geletis nk kuar mlm tue.. hahhhhaah... ape2 pn happy birthday to you.. p/s: sorry da belated pn birthda...

TIRED.. -__-" zephyrulez.blogspot.com 25 Nov 2010 | 07:35 am

what a day..tired like always.. walaupun da cuti tp ader bnda yg I buat.. pagi bangun tgk DVD then kul 5 petang praktis tarian.. malam kuar g makan.. I mmg letih..hahahaha.. but i like... make me f...

lakaran cikgu seni~~went out to pameran seni... pismpartipgkdri.blogspot.com 26 Feb 2010 | 09:53 pm

9 februari 2010...kitorang sume unit psv IPGMKDRI sem 2 sme2 ngn senior kitorang pergi kuar jln2 tengok pameran kat pustakaan negeri terengganu...first time kuar waktu klas cmni, memang happy la boleh...

detik demi detik rynazmea.blogspot.com 16 Dec 2011 | 10:13 pm

salam ... counting days.. fuhhh sesungguhnyaa memang satu penantian itu sgt menyeksakan.. rindu.. neves n ol... bila bb nk kuar ni.... hemmm

31 Weeks nsyahida.blogspot.com 20 Sep 2011 | 02:56 am

Diam tak diam dah 31 minggu baby dalam pewot aku.  Dah dua kali kuar masuk hospital.  Sekali tu sebab BSP tinggi, kali ke-2 sebab sakit kat previous scar.  Hikmahnya boleh berehat kat hospital. Memang...

SunDaY OuTing bedream87.blogspot.com 21 Dec 2009 | 11:30 am

yesterday, kuar ke kawasan bergula di kuala lumpur, setiap masa, xpenah putus2 "semut-semut" kat sini..haishhh...tp niat aku nak pi sg wang je, mahu memotong benda-hitam-halus2-dh-membesar-jadi-lonjon...

Penghantaran Ke Rumah? kadmurah.com 20 Nov 2011 | 05:43 am

Anda berada di kuar kawasan Lembah Klang? Kad dah siap tapi jauh nak ambil? Di KadMurah.com, pihak kami akan membantun anda dalam urusan proses penghantaran ke lokasi anda. Anda cuma perlu membayar ko...

5 bulan sudah! mypreciouseezmo.blogspot.com 22 Jul 2010 | 03:39 pm

Lame gile aku tak jenguk blog sendiri.. Ape lg nak update kan.. Huhu.. Rindu tu mmg rindu nk blogging blik, tp keadaan tak mengizinkan spt dulu.. Ececey.. Oh, encip izhan dah lame kuar gi keje.. Aku ...

pemanduan berhemah???? gempitasuarahati-miharbi-sama.blogspot.com 7 Aug 2010 | 08:46 am

salam sumer,,, actually i really dun know nak tulis per tuk entry kali ini...try log in cam bese tp xley, then kuar box tuk tulis entry.... tulis je la pe2 yg terlintas...hehehe... sekarang nih ak a...

mountain, beach afternoon ride 59 KM 9w2mrq.blogspot.com 21 Apr 2011 | 05:05 am

tanjung jaga bukit depan lagi tinggi ooo kayuh petang ari nie.. 1st time aku kayuh jauh2 petang, kuar kol 4, dgn confident aku cilok2 belakang lori, ikot semeling, merbok, singkir, then sampai la ka...

Recently parsed news:

Recent keywords:

Recent searches: