Vitalia - vitalia.cz - Vitalia.cz - články

Latest News:

Pomoc po mrtvici je šitá přesně na míru [aktualita] 27 Aug 2013 | 01:00 pm

Mozková příhoda změní život od základů. Starý známý svět je pryč. S orientací v novém světě pomůže sociální rehabilitace. Následky nejsou tak limitující, jak se může na první pohled zdát.

Který z nich je přírodní? Cider, nebo Cidre? 27 Aug 2013 | 03:00 am

Rozdílů mezi ciderem a cidrem je jako mezi hodinkami a holinkami. Oba kvašené mošty se vyrábí z jablek, oba mají bublinky, ale jen jeden je bez aditiv a přidaného cukru.

Celer – nejen pro muže 27 Aug 2013 | 03:00 am

Semeno, nať i bulva celeru fungují jako přírodní afrodiziakum. Krom toho má tato zelenina i další zdraví prospěšné účinky. Vyzkoušejte některý z receptů.

Domácí ice tea chce víc cukru než horký čaj 26 Aug 2013 | 01:00 pm

Nabízíme 130 let starý recept na domácí ledový čaj i ice tea podle současných trendů. Suroviny pro přípravu zůstaly vesměs stejné, rozdíly jsou hlavně v délce přípravy a množství cukru.

Úplněk na porodnost nemá vliv. Ale porodnice praská ve švech 26 Aug 2013 | 03:00 am

O souvislosti mezi fází Měsíce a porody jsou přesvědčeni mnozí rodiče i zkušení zdravotníci. Pražský primář to bere s nadsázkou, nával jako při tomhle úplňku už na sále párkrát zažil.

Cizrna – jednička mezi luštěninami 26 Aug 2013 | 03:00 am

Využití cizrny v kuchyni je díky vynikajícím vlastnostem a příjemné oříškové chuti široké, lze ji přidávat prakticky do všeho. Poslouží třeba jako přírodní jíška, k masu i do hummusu.

Bylinkový speciál: Majoránka zahradní 23 Aug 2013 | 01:01 pm

Nespoléhejte na zásoby ze spíže a vypěstujte si majoránku za oknem. Budete mít doma nezbytné koření pro bramboráky, ale i lék pomáhající se střevní kolikou, průjmy i s nadýmáním.

Rizika obalů potravin: Brzděte s těmi pytlíky 23 Aug 2013 | 03:00 am

Spíše než klimatické změny nebo zatím neznámé choroby vyhubí lidstvo igelitový sáček. Úplně mylně se ve spojení s potravinami bojíme hliníku, zato si potrpíme na módní recyklované obaly.

Bolestivé napětí v prsou je způsobeno hormony 23 Aug 2013 | 03:00 am

Problémy s bolestí prsou trápí řadu žen. Příčinou jsou hormony. Upravit jejich hladinu a zmírnit potíže lze i jinak než pomocí prášků. Pomůže změna životosprávy a dobře vybrané bylinky.

Pekárna v Mostě pekla v příšerných podmínkách [aktualita] 22 Aug 2013 | 02:53 pm

GALERIE – Hmyz, hlodavci a jemně řečeno nepořádek – v takovém stavu našla inspekce pekárnu v Mostě. Podívejte se, kde se pekly rohlíky.

Related Keywords:

Probiotika, první pomoc, farmářské trhy praha, guláš, mudr. jan hnízdil, mudr jan hnízdil, materstvi po tydnech, guláš recept, chřest

Recently parsed news:

Recent searches: