Vlada - arhiva.vlada.mk - Drupal -

Latest News:

Седница на Комитетот за туризам на Владата на Република Македонија 29 Oct 2011 | 04:10 am

Скопје, 28 октомври Владиниот Комитет за туризам на денешната седница ја разгледа Националната стратегија за развој на туризмот со посебен акцент на формирање работна група која ќе се концентрира на ...

Редовна седница на Комитетот за туризам при Владата на Република Македонија 29 Oct 2011 | 01:19 am

Скопје, 28 октомври И З В Е С Т У В А Њ Е Комитетот за туризам при Владата на Република Македонија, денеска (петок, 28.10.2011 година) ќе одржи редовна седница. Седницата ќе се одржи во Владата ...

Ставрески: Оценката на „Фич“ потврда за добрите макроекономски политики и сигнал за странските инвеститори 28 Oct 2011 | 02:14 am

Скопје, 27 октомври Најновата оценка на агенцијата „Фич“ за кредитниот рејтинг на Македонија како стабилен и со добри перспективи за во иднина за вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески ...

Состанок на Комитетот за минерални суровини 28 Oct 2011 | 01:45 am

Скопје, 27 октомври С О О П Ш Т Е Н И Е Во Владата на Република Македонија вчера се одржа вториот состанок на Комитетот за минерални суровини, со кој претседаваше претседателот на Владата на Репу...

Премиерот Никола Груевски се сретна со претседавачот на Домот на народите во Собранието на Босна и Херцеговина, Сулејман Тихиќ 28 Oct 2011 | 01:16 am

Скопје, 27 октомври С О О П Ш Т Е Н И Е Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска оствари средба со заменик претседавачот на Домот на народите во Собранието...

Премиерот Никола Груевски ќе присуствува на свеченото отворање на Светското првенство во кик-бокс 27 Oct 2011 | 02:42 am

Скопје, 26 октомври И З В Е С Т У В А Њ Е Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска (среда, 26 октомври 2011 година) ќе присуствува на свеченото отворање на...

Доставување на предлози за поедноставување и елиминирање на административните бариери 12 May 2009 | 08:00 pm

Образец за доставување на предлози за поедноставување и елиминирање на административните бариери. Преземете го од тука

Пријавување на хонорари на комисиите 12 May 2009 | 08:00 pm

Извештај за пријавување на хонорарите на комисиите ( превземете го од тука ).

Recently parsed news:

Recent searches: