Arsizbeladinle - arsizbeladinle.org

General Information:

Latest News:

Esmer Maruz Ft. Arsız Bela – Sen Ne Dilersen Dile Dinle 5 Apr 2012 | 07:24 pm

Click here to view the embedded video. Sen ne dilersen dile yâr, isteklerin hazırdır. Kabul edilmiş bil..! Biz de söz demek, gerekirse verilen söz için ipe gitmek ama sözden vazgeçmemek demek..

TRiyaj Rap Time – eSMeR MaRuZ & aRSıZ BeLa — Cıktık Ray’Dan Dinle 3 Apr 2012 | 09:42 pm

Click here to view the embedded video. Farklı bir şarkı çıktık ray’dan. Şarkıyı dinlerken gerek müzikle gerekse sözleriyle İsmail Yk’yı hatırlattı bize İyi dinlemeler..

Arsız Bela – Ben Babamın Oğluyum Dinle 3 Apr 2012 | 09:35 pm

Click here to view the embedded video. Arsız bela 2012 parçalarından “ben babamın oğluyum” şarkısı sizlerle. İyi dinlemeler..

Tolga Beat Malatya & Arsız Bela – Bu Son Veda Dinle 31 Mar 2012 | 11:32 am

Click here to view the embedded video. Son vedalar insanı derinden sarsar. İnsan der; bir sayfayı kapattım yeni bir sayfa ile hayatıma devam ediyorum diye.. Ancak bu söz, çoğu zaman hayata geçmez..

Arsız Bela – Çırpınışlarım Dinle 31 Mar 2012 | 11:14 am

Click here to view the embedded video. Öyle bir parça ki, söyleyen çırpınırım der lakin; sözleri o kadar ağır ki, ayrıldığın yâr’a söylediğin vakit karşı tarafı da çırpınışlarına ortak eden sözlere s...

Araf Rhyme & Ft Arsız Bela – Çok Masumdu Dinle 31 Mar 2012 | 11:00 am

Click here to view the embedded video. Sevenin gözünde sevgili çok masumdur. Hatası olsa dahi, seven kişi sevdiğinin masumiyetinden hatayı görmez.. (genelde böyledir)

Haylaz Rapatack & Arsız Bela – Annem Dinle 30 Mar 2012 | 08:08 am

Click here to view the embedded video. Annelerimiz, başlarımızın taçları.. Gönüllerimizin ilaçları.. Dert ortaklarımız.. Parça benden tüm anne hasreti çeken kardeşlerimize gelsin. Saygılar, sevgiler....

Arsız Bela & Esmer Maruz – Gidişin Yaraladı Dinle 30 Mar 2012 | 07:58 am

Click here to view the embedded video. Gidişler insanı sevgisi nisbetinde öyle yaralar ki, kimisi kerem olur aşkından, kimisi ise verem..

Depresif Buğra & Arsız Bela – Kara Yazılar Dinle 30 Mar 2012 | 07:51 am

Click here to view the embedded video. Depresif Buğra ile Arsız Bela’nın yapmış oldukları düetler beğenilesi düetler:p Sizleri parça ile başbaşa bırakıyorum. Yorumları eksik etmeyelim pls : (

Arsiz Bela ft. Esmer Maruz – Firtina Kopmadan Dinle 30 Mar 2012 | 07:47 am

Click here to view the embedded video. Fırtına öncesi sessizlik kötüdür. Fırtına kopmadan ki ruh halini anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır. Ancak arsız bela anlatmış İyi dinlemeler..

Recently parsed news:

Recent searches: