Blog - barcanoticias.blog.hu - Barcanoticias - A vezető magyar FC Barcelona blog

Latest News:

100 milliós megállapodás kötött az FC Barcelona és a Qatar Airways 27 Aug 2013 | 05:26 pm

Pénz,pénz, pénz..Sandro Rosell elnöksége alatt már a második nagy bevételt jelentő megállapodást kötötte a Barcelona, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

Isten hozott a Barcelona világában! - Szenzációs videó! 27 Aug 2013 | 03:41 pm

Az FC Barcelona és a Qatar Airways hivatalos együttműködésének apropóján mutatták be ezt a promóciós filmet, amelynek számos Barca játékos a szereplője. Mit mondjunk? Ez a klip az eddigi legjobb azok ...

Nem engedi el Montoyát a Barcelona 27 Aug 2013 | 03:25 pm

Hiába az olasz ajánlat, a katalán klub egyáltalán nem tárgyal Martín Montoya eladásáról...senkivel, írja a sport.es. [...] Bővebben!

40 millió eurot ajánlott a PSG Pedróért 27 Aug 2013 | 01:01 pm

Madridi értesülések szerint a francia klub komoly pénzt lenne hajlandó fizetni a Barcelona szélsőjéért, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

Zubizarreta berágott a játékvezetőkre 26 Aug 2013 | 08:00 pm

Az FC Barcelona technikai igazgatója kicsit kiakadt a tegnapi meccs után, ahol a csapat brazilját fél óra alatt is rendesen aprították a malagai védők, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

Schuster: Nem volt semmi újdonság a Barcelona játékában 26 Aug 2013 | 06:00 pm

A Málaga német edzője szerint mindent megtettek azért, hogy sikerüljön megállítani a Barcelonát, csak a szerencse hiányzott ehhez, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

A Barcelona megfigyelte Mangalat 26 Aug 2013 | 04:52 pm

Néhány nap még hátra van a nyári átigazolási szezonból, így nem véletlen hogy Portugáliában Barcelonáról pletykálnak, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

Martino: A végén hiányzott a játékunkból a következetesség 26 Aug 2013 | 02:49 pm

Az FC Barcelona vezetőedzője szerint az első félidőben jól játszott a csapat, csupán a végén kellett volna jobban összpontosítaniuk. Neymarral elégedett volt Martino, olvasható a sport.es-en. [...] B...

Malaga- FC Barcelona hivatalos kezdő 25 Aug 2013 | 11:24 pm

Az FC Barcelona ma este 21 órakor játssza második mérkőzését a La Ligában a  Bernd Schuster féle Malaga ellen. Puyol továbbra sem harcképes, Messi elővigyázatosságból nem utazott el a csapattal . Ám....

Schuster: Nem lenne meglepő a Barcelona elleni győzelem 25 Aug 2013 | 09:00 pm

Bár még csak az idény elején tartunk, a német szakember egyáltalán nincs hiján az önbizalomnak, amikor a mai mérkőzésről kérdezték, olvasható a sport.es-en. [...] Bővebben!

Related Keywords:

subba, family guy, forever alone, tippmix.blog.hu, az para, ígynevess, azpara, aztadom, blog

Recently parsed news:

Recent searches: