Blog - kimi.blog.mk - kimi

Latest News:

Ексклузивно! 20 Dec 2012 | 08:35 pm

По најавата за промотивните активности поврзани за новиот албум на DJ PeteSun, кој официјално ќе излезе на пролет, утре (21.12. 2012) на публиката ќе и биде претставен новиот видео проект   Humanity, ...

Тепачка наместо муабет 16 Dec 2012 | 06:00 pm

Таман човек ке помисли дека пониско неможат да паднат, тие со сета сила и со сите ресурси ќе те демантираат дека грешиш, можат тие уште пониско, нивното дно е подлабоко од дното на обичниот човек. Вч...

Што би сториле да сте на мое место? 16 Dec 2012 | 03:05 am

Една од најризичните работи што можете да ја направите е да изјавите: ‘Имам 10,000$ долари. Што да направам со тие пари?’ Проблемот со објавувањето дека не знаете што да сторите со парите е дека на то...

Македонија декодирана 13 Dec 2012 | 02:26 am

кликнете тука за да го видите видеото Древните херои не ни размислувале материјалистички, и за да можеме ние воопшто да ги одгатнеме пораките кои ни ги оставиле нашите дамнешни и славни предци, треба...

АрМакедон 21.12.2012 7 Dec 2012 | 06:47 pm

Деновиве сите сме сведоци на една масовна хистерија поврзана со „кобниот“ датум 21.12.2012. Се збори на сите страни за тоа што ќе биде и на кој начин ке настане апокалипсата – земјотреси, торнада, еле...

Знаци на патот 13 Aug 2012 | 05:49 pm

Се прашувам што значат сите моменти со кои сум опкружена, сите, и зошто се тука. Има ли некоја порака во нив, или сето мое опкружување и барањето смисол, зошто тоа баш така е поставено, или сето тоа  ...

кодоши су меџу нама 6 Aug 2012 | 07:22 pm

Еве сега јавно и транспарентно се знае кој кого кодошел на службите кои работеле во „интерес на државата“, иако морам да признаам дека имаше добар обид за извртување на фактите од страна на драматурго...

Вистинско место и вистинско време 6 Aug 2012 | 12:21 am

Се што ми е потребно доаѓа во совршен временско-просторен след. Како што ѕвездите и планетите се наоѓаат во совршена орбита во распоредот на Универзумот, така е и со мене. Можеби со мојот ограничен чо...

Сонце и Месечина 4 Aug 2012 | 02:01 am

кога излегувам навечер, обично прво погледнувам во небото да ја видам месечината. млада полна прва четвртина втора четвртина ја сакам секаква, сјајна, помрачена прекрасна. деновиве Месечината е прекра...

Отчет 2012 28 Jul 2012 | 06:37 pm

Вака се работи! кликнете тука за да го видите видеото

Related Keywords:

alexa mk, kronos - free wordpress theme nulled, cheap custom jerseys, roll forming machine by big teams, review of aquatic toxicity estrogenix responses, photo poclain bull vinv traks, он нет мк, kangurek hip-hop, "rafael quinn" and, mystery poems gothic mind

Recently parsed news:

Recent searches: