Blog - neopisliva.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Нигде 22 May 2009 | 12:52 am

Падна лилјаков дожд кога песокот го виде езерото, и кога со часови со лилјаков нож ја сечеа убавината. И кога брановите поминаа низ песоковото сеќавање како со прсти низ косата , ...

ин јор фејс! 26 Apr 2009 | 11:05 am

Гладни хипокрити да ми каснете од г'зево! -->

Апатично утро 13 Apr 2009 | 09:51 pm

Нема ништо потрагично од тоа ,првото нешто што ќе го видиш кога ќе станеш , да е намуртеното небо ... -->

Sway 12 Apr 2009 | 09:24 am

Стоеше сам и ме гледаше таинствено во очи. Трепнав 2 пати и направив еден лесен чекор кон него, непрекинато гледајќи се во очите. Воздивна длабоко и одеднаш ме повлече кон него. При себе. Повторн...

Последна песна за тебе Vol.3 (стварно последна!) 10 Apr 2009 | 04:27 am

Си погазив 2 пати врз зборот, си грицнав 2 пати од гзето и мавав у боксеркса вреќа , и пак можев да напишам песна за тебе. Последна песна. Не се две , не се три , илјадници последни песни у еден фо...

Каква Икономија ! 20 Feb 2009 | 05:21 am

Напредни сме ние економистите. Не чекаме никого и ништо. Никогаш немаме време и сметаме дека времето е пари. Ради тоа се трудиме рационално да го искористиме ,и затоа додека другите сеуште се пронаоѓа...

Delete 7 Feb 2009 | 04:16 pm

Можам да бидам психички нестабилна кога сакам, и да го озлеџам другар ти со упаљачот  шо и го украде на другарка ми. Ке мислам дека си ти. Сакаш да ти дојдам таму и да видиш какви сме ние од другав...

Why do mornings always have to kill the dream ?! 6 Feb 2009 | 10:07 am

I felt his arm around me He wouldn’t let me go Felt his gentle wromness And the love that he showed. Nothing in a world could Make him leave me again Looking in his eyes I realized he’s the ...

Дожд 28 Jan 2009 | 06:21 am

Пред да заврне ме вртат колената и зглобот на десната нога , сфакам ...конечно  почнувам да личам на баба ми . Пред да заврне ќе си ја испеглам косата , за да ми биде многу криво кога ќе ми се и...

Како требаше да биде? 11 Jan 2009 | 09:20 am

Седеше на фотељата како да чека нешто и со неговите долги прсти со екстремно кратки нокти го чепкаше скинатото делче од штофот на фотељата. Го пикаше показалецот длабоко во дупчето , и при секое ва....

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: