Bloggertuts - bloggertuts.info - Get Rid of Cellulite Guide

Latest News:

Most Reducing Cellulite Creams Are Easy to Use 27 Sep 2012 | 09:11 pm

When we think of cellulite treatments we often think about brushes and creams and all kinds of other lotions and expensive treatments we can’t really access without a large budget. So why is it this w...

Blogger me Lightbox zyrtar 14 May 2012 | 05:50 am

Lightbox është opcioni tjetër i ri nga Google për platformën Blogger. Kur ju klikoni mbi ndonjë foto në blogjet e Blogger, atëherë fotoja do të hapet në Lightbox-in zyrtar të Blogger, të ngjashëm me f...

Ndryshoni pamjen e blogut për celularë 11 May 2012 | 09:49 pm

Blogger tani ju mundëson që të ndryshoni pamjen blogut tuaj për celularë. Ju mund të zgjidhni një pamje të blogut tuaj për celularë nga 27 pamje të ndryshme. Ju nuk mund të dizajnoni një pamje për cel...

Ndryshim më i lehtë i Faviconit, pa ndonjë kod 20 Apr 2012 | 08:49 pm

Paneli i ri i Blogger ju lejon të ndryshoni favicon-in e blogut tuaj me disa klikime. Ky funksion është shtuar që disa kohë. Nëse ju nuk jeni të sigurtë se cfarë është Faviconi, atëherë ju mund t&#39...

Shto postimet e fundit duke përdorur Blogger Feed Widget 9 Apr 2012 | 09:27 pm

Ju mund të përdorni shtojcën zyrtare të Blogger për të shtuar në faqen kryesore 5 ose me pak postime që janë bërë së fundi në blog. Më poshtë janë hapat që e mundësojnë këtë. Lexo më shumë »

Shtoni butonin Send 24 Mar 2012 | 07:52 am

Butoni Send është shtojcë sociale zyrtare e krijuar nga programuesit e Facebook, e cila është krijuar për faqet e internetit, duke ju mundësuar vizitorëve që të dërgojnë një artikull nga një blog drej...

Pamje te pabesueshme të blogut tuaj 8 Feb 2012 | 11:20 pm

Blogger ka lansuar edhe një veçori të re nga një grup mendimesh të pabesueshme që mund të kthejnë blogjet tuaja me pamje mahnitëse me teknologjitë CSS3 dhe HTML5. Lexo më shumë »

Futni videot e YouTubes nga blogu 22 Jan 2012 | 11:23 pm

Blogger tani ka shtuar edhe tiparin e ri, cili gjendet vetëm në editorin e ri të posteve dhe vetëm në panelin e ri http://draft.blogger.com/. Më parë duhej bërë Share nga YouTube ose duke kopjuar kodi...

Gëzuar Vitin e Ri 2012 31 Dec 2011 | 12:49 am

Stafi i blogut Blogger Albania ju uron gëzuar Vitin e Ri 2012. Qoftë ky një vit i lumturisë, dashurisë dhe i fatit për ju dhe familjen tuaj.

Recently parsed news:

Recent searches: